Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:spoko bo wiem, ze mnie tam jutro nie będzie i mam nadzieje jeszcze dluuuugo nie
i sie napawalam tym strasznie...a ta szmata nie wie co ja czeka
Oj to najlepsze uczucie na swiecie hahahahah najlepszy dzien w pracy....to tak jak ostatni przed zwolnieniem sie hahahaha piekny....rozmarzylam sie...wspomnienia wrocily hahahahahIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj to najlepsze uczucie na swiecie hahahahah najlepszy dzien w pracy....to tak jak ostatni przed zwolnieniem sie hahahaha piekny....rozmarzylam sie...wspomnienia wrocily hahahahah
i dziewczyny u mnie, te dwie normalne, tez sie rozmarzyly i juz raczki zacierają na jutrzejszego wkurwa starej...
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no dokładnie
i dziewczyny u mnie, te dwie normalne, tez sie rozmarzyly i juz raczki zacierają na jutrzejszego wkurwa starej...
Hahahaha tylko ze one zostaja hahahaha a ty sie bedziesz napawac siedzeniem w domu hahahaIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahaha tylko ze one zostaja hahahaha a ty sie bedziesz napawac siedzeniem w domu hahaha
i wystarczy im sam widok motajacej sie starej...bo za chwile wybory i takie tam a moje sprawy same sie nie zrobia...hahhha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:one zostaja ale dobrze mi życzą i sie cieszą
i wystarczy im sam widok motajacej sie starej...bo za chwile wybory i takie tam a moje sprawy same sie nie zrobia...hahhha
Dobrze ze masz mozliwosctez bylam na zwolnieniu 9 mieszkow i wcale nie zaluje.....korzystaj i wypoczywaj...fasolka i ty teraz sa najwazniejsze
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość