Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:
no to dobrze, ze zczaiłas bo bym się zaczela martwic o to twoje smiganie dzisiejsze hahaha
Widzisz jak ja cie juz znam hahahha pomalu bede smigac ale mus bo mi sie wrzody na dupie id siedzenia zrobia
Cwalinka, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:otóż nie..bo ja siedze na pieterku razem ze stara kurwa i koleżanka wariatka..wiec sama rozumiesz..na dole jest niebo a na gorze pieklo

Kurwa
to chyba odwrotnie powinno byc hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:13
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto do lekarza coś mi się widzi że bez antybiotyku się nie obejdzieAsha wrote:Nie jeszcze ale sie staram

trochę za długo .... w aptekach jest fajny lek nazywa się cystitis to jest 6 saszetek do rozpuszczenia w wodzie 48 godzinna kuracja . nie jest dobre ale mi pomogło nie raz ...
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:to do lekarza coś mi się widzi że bez antybiotyku się nie obejdzie
trochę za długo .... w aptekach jest fajny lek nazywa się cystitis to jest 6 saszetek do rozpuszczenia w wodzie 48 godzinna kuracja . nie jest dobre ale mi pomogło nie raz ... 
Wlasnie to biore kochaniutka hahah stary mi to wczoraj kupil
25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o! słyszysz tam Asha? o antybiotyku mowa25staraczka25 wrote:to do lekarza coś mi się widzi że bez antybiotyku się nie obejdzie
..a te saszetki to pewnie te wczorajsze
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH