Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:
no to dobrze, ze zczaiłas bo bym się zaczela martwic o to twoje smiganie dzisiejsze hahaha
Widzisz jak ja cie juz znam hahahha pomalu bede smigac ale mus bo mi sie wrzody na dupie id siedzenia zrobiaCwalinka, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:otóż nie..bo ja siedze na pieterku razem ze stara kurwa i koleżanka wariatka..wiec sama rozumiesz..na dole jest niebo a na gorze pieklo
Kurwato chyba odwrotnie powinno byc hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:13
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie jeszcze ale sie staram
trochę za długo .... w aptekach jest fajny lek nazywa się cystitis to jest 6 saszetek do rozpuszczenia w wodzie 48 godzinna kuracja . nie jest dobre ale mi pomogło nie raz ...
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:to do lekarza coś mi się widzi że bez antybiotyku się nie obejdzie
trochę za długo .... w aptekach jest fajny lek nazywa się cystitis to jest 6 saszetek do rozpuszczenia w wodzie 48 godzinna kuracja . nie jest dobre ale mi pomogło nie raz ...
Wlasnie to biore kochaniutka hahah stary mi to wczoraj kupil25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:to do lekarza coś mi się widzi że bez antybiotyku się nie obejdzie
..a te saszetki to pewnie te wczorajsze
-
nick nieaktualny