Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no mam cicha nadzieje, ze to ostatni poranek z pogaduchami z nimi...na dłuuugi czas
No tak wlasnie tez myslalam ze to twoj ostatni dzien w tym burdelu hahahah jak milutko
Jak sie czujesz wogole?Iza75, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Pięknie mnie załatwiłyście, wrócę od lekarza i mam sto stron lektury do nadrobienia. Nie mam pojęcia co się działo bo jestem na 1636 troniewięc jak jest coś co powinnam wiedzieć już to dajcie znać.
Zdążyłam zauważyć że jest ktoś nowywitaj marnut
Ja zaraz do gienka jadę bo mam na 9.50 wizytę. Wrócę to dam znać co i jak i nadrobię te 100 stronIza75, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Pięknie mnie załatwiłyście, wrócę od lekarza i mam sto stron lektury do nadrobienia. Nie mam pojęcia co się działo bo jestem na 1636 troniewięc jak jest coś co powinnam wiedzieć już to dajcie znać.
Ja zaraz do gienka jadę bo mam na 9.50 wizytę. Wrócę to dam znać co i jak i nadrobię te 100 stronchyba nic szczególnego nie dzialo się..nie jarze...powodzenia u gina:-)
mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Ja zaraz do gienka jadę bo mam na 9.50 wizytę. Wrócę to dam znać co i jak i nadrobię te 100 stron
Kochana ale my jestesmy na 2706 stronieto daleko jestes to ponad tysiac stron
Gdzie ty lurwa wogole lazisz ja pierdole ze cie wogole kurwa nie ma!!!!!!!!! Ja sie pytam...armate na ciebie mam gotowa juz w pizdu !!!!!!!Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Kochana ale my jestesmy na 2706 stronie
to daleko jestes to ponad tysiac stron
Gdzie ty lurwa wogole lazisz ja pierdole ze cie wogole kurwa nie ma!!!!!!!!! Ja sie pytam...armate na ciebie mam gotowa juz w pizdu !!!!!!!Armatę w pizdu???? hahaha
No miałam pogrzeb w sobotę a wczoraj przyjaciółka z familią do mnie zjechała i mówiłam że nie dam rady ale dziś i jutro mam wolne więc 100 stron zdążę przeczytać....tylko kolejnych stu nie nastukajcie w tym czasie25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:no przecie że chodziło o 2636
Armatę w pizdu???? hahaha
No miałam pogrzeb w sobotę a wczoraj przyjaciółka z familią do mnie zjechała i mówiłam że nie dam rady ale dziś i jutro mam wolne więc 100 stron zdążę przeczytać....tylko kolejnych stu nie nastukajcie w tym czasie
Mi takie rzeczy to trzba przypominac ranobo sie martwie ze cos sie stalo
mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no przecie że chodziło o 2636
Armatę w pizdu???? hahaha
No miałam pogrzeb w sobotę a wczoraj przyjaciółka z familią do mnie zjechała i mówiłam że nie dam rady ale dziś i jutro mam wolne więc 100 stron zdążę przeczytać....tylko kolejnych stu nie nastukajcie w tym czasie
Sie zlaklam ze az tyle cie nie bylo ze az tysiac stron do tylu jesteshahahahhaah
Iza75, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość