Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:A no bo nie chcę za bardzo kurde boje się ze będzie to samo . Wolę poczekać do tych badań . Mąż chce ja nie i tak się w nocy nie dogadalismy i bzykania nie było . Pijany był lekko i mnie wkurzał
Musisz isc do przodu kochana...wez to co sie stalo jako dobry znak...ze mozesz zajsc....to ze sie nieutrzymalo..widocznie bylo tym razem za slabe...ale to jest dobry znak kochana a nie zly...trzeba probowac bo czas leci....masz owulacje...to zanzcy ze macie szanseIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Musisz isc do przodu kochana...wez to co sie stalo jako dobry znak...ze mozesz zajsc....to ze sie nieutrzymalo..widocznie bylo tym razem za slabe...ale to jest dobry znak kochana a nie zly...trzeba probowac bo czas leci....masz owulacje...to zanzcy ze macie szanse
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Musisz isc do przodu kochana...wez to co sie stalo jako dobry znak...ze mozesz zajsc....to ze sie nieutrzymalo..widocznie bylo tym razem za slabe...ale to jest dobry znak kochana a nie zly...trzeba probowac bo czas leci....masz owulacje...to zanzcy ze macie szanse
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Pocieszające dość niby mam ten cyclogest a zobaczymy pewnie nie wytrzymam ale próbować będę nie ważne z reszta
Teraz inne zmartwienia
Ja na twoim miejscu kupilabym sobie lute...i w razie czego brala sama tak jak ja bo tu ci jebani lekarze maja wyjebane na nas do 12 tygodnia a tak bedziesz miala lute na wszelki wypadekIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Na forum szukaj..na necie szukaj dziewczyny sprzedaja
będę próbować jak nie to może zadzwonie do jakiegoś prywatnego gina i siostra receptę weźmie może wypisze