Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja zaczelam 3dpo przynajmniej tak myslalam ze jest 3 dpo
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:w środę będziesz miała 13 dpo i w czwartek czyli w ostatnim dniu lutealnej robisz testa, robisz wcześniej ale jakby co to w czwartek też
No dobra...i teraz mam stopniowo odstawiac to potem tylko wieczorem brac i potem wcale myslisz? -
Asha wrote:No dobra...i teraz mam stopniowo odstawiac to potem tylko wieczorem brac i potem wcale myslisz?
-
nick nieaktualnyCwalinka - ja się zalogowałam i poniechałam, bo nie ogarniam
.
Asha - pacze na ten Twój wykres i czy to przypadkiem nie jest tak, że jakbyś nie wzięła lutki to dalej jechałabyś od linijki i owu miała wyznaczone tak jak wcześniej? A tak lek znów podniósł Ci temp i głupi OF zareagował tak, jakbyś leku nie brała i przeniósł Ci owulkę. Pytam, bo coś nie halo z tym, chyba.
-
marnut wrote:Cwalinka - ja się zalogowałam i poniechałam, bo nie ogarniam
.
Asha - pacze na ten Twój wykres i czy to przypadkiem nie jest tak, że jakbyś nie wzięła lutki to dalej jechałabyś od linijki i owu miała wyznaczone tak jak wcześniej? A tak lek znów podniósł Ci temp i głupi OF zareagował tak, jakbyś leku nie brała i przeniósł Ci owulkę. Pytam, bo coś nie halo z tym, chyba.
Temki wcale sie nie roznia od moich normalnych , wiec nie sadze...poza tym ta owu jest bardziej prawdopodobna bo slu i szyja itd -
Asha wrote:50 mam i biore 50 rano i woeczorem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny