Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Wiesz sa watki gdzie wchodzi sie od czasu do czasu, wiekszosc jest jednak grup a tam czeka sie na wsparcie i wzajemnie. Nie idzie to w jedna strone, wiec musisz sie troche postarac. Ciezko bedzie ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Tylko musisz wiedziec w jakiej grupie chcesz bychttp://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
Magis wrote:Ojj strasznie ci dziekuje za ta odpowiedz:) juz rycze..... Ja bardzo chce dolaczyc do waszego watku, ale ostatnio mam ciezkie dni w mojej sytuacji osobistej, naprawde jest mi ciezko, ale bardzo chcialabym dolaczyc na stale do was , czy jeszcze mam szanse?
To,zalezy tylko od ciebieamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Ale jest cos czego nie bylo wczesniej ? O przeczucia nie pytam bo pewno w nie nie wierzysz
To nie to ze ja nie wierze w przeczucia...ja wierze w intuicja najbardziej na swiecietylko kwestia tego czy ja to przeczucie mam czy go nie mam...a nie czy wierze czy nie wierze....jest cos co bylo wczesniej
jak bylam w ciazy
dotik, amelia04072006, marnut, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Magis wrote:Ojj strasznie ci dziekuje za ta odpowiedz:) juz rycze..... Ja bardzo chce dolaczyc do waszego watku, ale ostatnio mam ciezkie dni w mojej sytuacji osobistej, naprawde jest mi ciezko, ale bardzo chcialabym dolaczyc na stale do was , czy jeszcze mam szanse?
dotik, Asha, Redhotka, marnut, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To nie to ze ja nie wierze w przeczucia...ja wierze w intuicja najbardziej na swiecie
tylko kwestia tego czy ja to przeczucie mam czy go nie mam...a nie czy wierze czy nie wierze....jest cos co bylo wczesniej
jak bylam w ciazy
dotik, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahahahha nie ma sie co nakrecac hahahah dowiemy sie czy to to czy nie to za kilka dni
nie pierdol. przez Ciebie spać nie będę mogła! a w moim stanie to niewskazane.amelia04072006, Redhotka, marnut, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.