Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Wytlumaczyl mi co powinnam zrobic i jak sie za to zabrac. Gdyby on mogl mi pomoc to bym szla na chama ale on da wieksza dawke i kaze czekacdotik wrote:to mus badania zrobić i do endo gnac. nie lubię

dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ojj strasznie ci dziekuje za ta odpowiedz:) juz rycze..... Ja bardzo chce dolaczyc do waszego watku, ale ostatnio mam ciezkie dni w mojej sytuacji osobistej, naprawde jest mi ciezko, ale bardzo chcialabym dolaczyc na stale do was , czy jeszcze mam szanse?amelia04072006 wrote:Wiesz sa watki gdzie wchodzi sie od czasu do czasu, wiekszosc jest jednak grup a tam czeka sie na wsparcie i wzajemnie. Nie idzie to w jedna strone, wiec musisz sie troche postarac. Ciezko bedzie ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Tylko musisz wiedziec w jakiej grupie chcesz bychttp://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
Magis wrote:Ojj strasznie ci dziekuje za ta odpowiedz:) juz rycze..... Ja bardzo chce dolaczyc do waszego watku, ale ostatnio mam ciezkie dni w mojej sytuacji osobistej, naprawde jest mi ciezko, ale bardzo chcialabym dolaczyc na stale do was , czy jeszcze mam szanse?
To,zalezy tylko od ciebie
amelia04072006, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Ale jest cos czego nie bylo wczesniej ? O przeczucia nie pytam bo pewno w nie nie wierzysz

To nie to ze ja nie wierze w przeczucia...ja wierze w intuicja najbardziej na swiecie
tylko kwestia tego czy ja to przeczucie mam czy go nie mam...a nie czy wierze czy nie wierze....jest cos co bylo wczesniej
jak bylam w ciazy
dotik, amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ogolnie watek jest otwarty ale ja szybko zauwazysz wszystkie znaja sie jak lyse konie wiec powoli przy sporej checi wejdziesz w grupe tylko grupa opiera sie na szczerosci. Wiec jesli szukasz pomocy w interpretacji wykresu czy chcesz rozmawiac tylko o objawach to obawiam sie ze to nie ten watek. My staramy sie rozmawiac o nas a na koncu o objawachMagis wrote:Ojj strasznie ci dziekuje za ta odpowiedz:) juz rycze..... Ja bardzo chce dolaczyc do waszego watku, ale ostatnio mam ciezkie dni w mojej sytuacji osobistej, naprawde jest mi ciezko, ale bardzo chcialabym dolaczyc na stale do was , czy jeszcze mam szanse?
dotik, Asha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pierdolisz. Cococococococococococo ?Asha wrote:To nie to ze ja nie wierze w przeczucia...ja wierze w intuicja najbardziej na swiecie
tylko kwestia tego czy ja to przeczucie mam czy go nie mam...a nie czy wierze czy nie wierze....jest cos co bylo wczesniej
jak bylam w ciazy 
dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahahahha nie ma sie co nakrecac hahahah dowiemy sie czy to to czy nie to za kilka dni

nie pierdol. przez Ciebie spać nie będę mogła! a w moim stanie to niewskazane.
amelia04072006, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Sie nie wywinieszAsha wrote:Hahahahahha nie ma sie co nakrecac hahahah dowiemy sie czy to to czy nie to za kilka dni

nie wyjdzie to poza ten watek 
Pozdrawiam administracje
Asha, dotik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Dotik a ty ogarniasz?