Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No hej kochane!!!! jetem i póki co nigdzie sie nie wybieram. Wróciliśmy wczoraj po połuniu i jak juz ogrnełam pierdolnik powyjazdowy to padłam spac.
Tęskniłam za Wami
wypoczynek mogę powiedziec, że udany...na tyle na ile to możliwe z 1,5 rocznym urwisem i niewiele starszym - jakmi sie czasem wydawało - mężem ale najlepiej w domciu. Mały śpi, tyskie z pianką na 2 palce jest i proszę Was bardzo napiszcie co u Was???Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty jestes tylko 3 dni za mna, to razem mniej wiecej powinnysmy miec @ i owu za miesiac hahaha
Widziałaś? Jak się porządnie wydarłaś to w końcu Iza przyszła:-)Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:No hej kochane!!!! jetem i póki co nigdzie sie nie wybieram. Wróciliśmy wczoraj po połuniu i jak juz ogrnełam pierdolnik powyjazdowy to padłam spac.
Tęskniłam za Wami
wypoczynek mogę powiedziec, że udany...na tyle na ile to możliwe z 1,5 rocznym urwisem i niewiele starszym - jakmi sie czasem wydawało - mężem ale najlepiej w domciu. Mały śpi, tyskie z pianką na 2 palce jest i proszę Was bardzo napiszcie co u Was???
Też tęskniłam
U nas w największym możliwym skrócie ogólny brak owulacji;-)Iza75, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:No hej kochane!!!! jetem i póki co nigdzie sie nie wybieram. Wróciliśmy wczoraj po połuniu i jak juz ogrnełam pierdolnik powyjazdowy to padłam spac.
Tęskniłam za Wami
wypoczynek mogę powiedziec, że udany...na tyle na ile to możliwe z 1,5 rocznym urwisem i niewiele starszym - jakmi sie czasem wydawało - mężem ale najlepiej w domciu. Mały śpi, tyskie z pianką na 2 palce jest i proszę Was bardzo napiszcie co u Was???
No gdzie zes byla jak cie nie bylo od wczoraj warujemy tu na ciebie, dre sie do ciebie juz gadrlo zdarlam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Tęskniłam za Wami
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Widze nikt nie komentuje ze wykres zabralam elegancko hahahaha wytrenowalam was jak nic hahahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Tęskniłam za Wami