zmiana długości okresu
-
Mam pytanie jak wiele mianowicie, zazwyczaj miałam normalny cykl 28-29 dni, w zeszłym miesiącu miałam 24 dni, w tym również. Jednakże w 19 dc, doszło do stosunku , niestety bez zabezpieczenia, niezauważyłam żadnego śluzu płodnego. 5 dni po dostałam okres. Słaby jak na mnie,3 dzień, i lekkie plamienie, a zawsze tydzień przed muszę się wspomagać lekami przeciwbólowymi. Dodam, że przeprowadziłam się do innego kraju, dużo stresu , jestem ciągle zmęczona, dieta tez nieregularna. Są jakieś szanse na ciąże ? chociaż czytając na forum, ciąża zawsze jest prawdopodobna..gabiii
-
Jedyna możliwość jaką tu widzę to przesuniecie owulacji, co z kolei oznaczałoby, że przesuwa się także okres, no chyba, że okres to po prostu plamienie implantacyjne.
Stres, zmęczenie, dieta - to wszystko ma bardzo duży wpływ na owulacje i miesiączkę, a że każdy organizm jest inny, to naprawdę ciężko ocenić czy w twoim wypadku czynniki te owulkę przyspieszyły, czy opóźniły. Jakieś szansę są na pewno, ale jak dla mnie niewielkie. -
z drugiej strony plamienie 5 dzień po , jeśli zarodek potrzebuje 6-12 dni. jedyne co czuje to ból jajnika po lewej stronie, i wszystko tak jak przy moim pmsie. nie pozostaje mi nic innego jak iść po test za niedługo. dzięki, trochę mnie uspokoiłaś, ale tak czy inaczej przy wizycie w polsce będe musiała udać się do ginekologa, bo miesiączki albo z potrzebą nospy, ketonalu i innych przeciwbóli, albo wcześniej i 2-3 dnigabiii
-