Zrobić test czy poczekać?
-
Według wyliczeń ovu jestem przed terminem @. Lecz u mnie cykle trwają co 25-26 dni więc już wczoraj lub dziś powinnam dostać @.
Temperaturę mierze wczoraj miałam 36,6 dziś 36,4 tendencja spadkowa. Szyjkę zaczęłam dopiero badać. Wczoraj ją bez problemu wyczułam dziś była dalej. Nie potrafię rozpoznać otwartości ale wczoraj i dziś jest to tak samo. Dziś śluz wyczułam biały gesty lepki, delikatnie rozciągliwy. Wczoraj miałam bóle brzucha silne. I od trzech dni wzięcia i częstomocz. Dodam że jestem na antybiotyku mam zapalenie krtani.
Zrobić test jutro rano czy poczekać jeszcze? -
Hej dziewczyny jestem tu nowa, ale już od jakiegoś czasu was czytam..
Moja aplikacja pokazała mi, że ovu była 25 listopada test ovu - negatywny. 26 listopada kłuł prawy jajnik - test ovu - negatywny. 27 i 28 listopada - test raczej pozytywny.
Szczerze mówiąc już nie wiem kiedy mialam ovu ... od 30.11.boli mnie caly czas prawy jajnik i bolą piersi.. zastanawiam sie kiedy testowac..
Jesli wierzyc aplikacji to dzis jest 8 dzien po ovu... czy to za wczesnie ? mam jakis bardzo czuly test plytkowy .. ale boje sie jednak rozczarowania..
Boje sie ze bole glowy, sa wynikiem duzego stresu w pracy, a bol janika i piersi to zwiastun miesiaczki .. Pogubilam sie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati1991 wrote:Jestem obecnie 6 dpo. Nie Moge juz sie doczekac zrobic test. Mam objawy jak zgaga, wzdety brzuch i dzisiaj nabrzmiale persi.Owulacja 13 dnia. Cykler ok. 26 dni.
-
nick nieaktualnyPati1991 wrote:Jestem obecnie 6 dpo. Nie Moge juz sie doczekac zrobic test. Mam objawy jak zgaga, wzdety brzuch i dzisiaj nabrzmiale persi.Owulacja 13 dnia. Cykler ok. 26 dni.
-