Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też czekam na wyniki Mildred.. ale mam nadzieję że się nie odzywa bo cieszy się z przyrostu bety
Sasanka55., i'm_back lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Okularnica, właśnie na to czekałam! Teraz to już nikt mnie nie powstrzyma haha mam taki piękny materiał w ptaszki, trochę różu tam jest, ale obiecuję, że nie będę przesadzala
Mildred, kciuki zacisniete, będzie dobrze, zobaczyszSasanka55., i'm_back, szona, agge, Malinaa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape wiedzialam
No bosko poprostu
Oczyeiscie jak wyjdzie z nirj chlopiec tez sie cieszyc bedziemy, ale taka mala ksiezniczka Ci sie poprostu nalezalaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape, zazdroszcze Ci zdolnosci Twoja Coreczka bedzie miala najpiekniejsze ciuszki i akcesoria swiata Ja dzis udowodnilam, ze nie umiem nawet kwadratowego pudelka zapakowac w papier ozdobny- M. sie smial, ze 3latek by to lepiej zrobil i ma racje, nie przesadzam
Mildred, odswiezam jak wariatIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape tak czułam że będzie dziewczynka. Suuuuper😁 za to u Malinowej wróżę chłopca😋
Mildred czekamy! A! Endo mi dziś powiedziała że lepiej troszkę za duża dawka niż za mała, czyli Ameryki nie odkryła. Dokładnie tak samo twierdzę. Ale mam nadzieję że już skonsultowalaś z kimś swoje wyniki😬
U mnie podkręcamy - 5x75 i 2x100. Jejku niech już będzie styczeń. Albo nie, najpierw Święta ❤🤩🥰
Moniczko cały czas myślę o Tobie...Izape_91, Malinowa91, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza podeślij swój insta bo nie mogę znaleźć a też chciałam popodglądać co tam tworzysz24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Frez ja tu będę dziewczynskimi wirusami spamowala, więc masz szansę się zarazic
Sasanka ja pakować prezentów też nie lubię, więc się nie dziwię, że Ci nie idzie Zwłaszcza, że jeszcze nie mam nic kupionego, a pomysłów też brak.Sasanka55., Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Misiaa wrote:Iza podeślij swój insta bo nie mogę znaleźć a też chciałam popodglądać co tam tworzysz
https://www.instagram.com/lapinati_com/
Ojj dam popuscic wodze fantazji! 😍 Dziewczyny, a tak serio.... To ja mam już kilka sztuk ciuszków damskich w kolekcji, bo jak coś fajnego znajdowała to brałam ale do tych polowkowych to nie będę jakoś bardzo szaleć, bo potem chłopak będzie chodził w kwiatuszkiStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Sylwia, powiedział od razu jak przyłożył usg Będzie dziewczynka mąż mówił, ze nogi rozłożyła pięknie ja mało co widzialam, . Zobaczymy co wyjdzie na polowkowych. On nas zawsze zagaduje o immunologa jak przychodzimy i gada i gada, dużo nas wypytuje, bo ja brałam accofil, i mieliśmy robić szczepienia, ale ze zaszłam w ciążę to nas ominęło, a teraz od jeździ na szkolenia z naszym lekarzem. Usg dzisiaj zrobił szybko faktycznie, ale naogladam się na polowkowych, a to już zaraz. No i zobaczymy czy trafił z płcią :p
A Ty jak na wizycie?? Czemu go wkurzyłas??Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Izape, zazdroszcze Ci zdolnosci Twoja Coreczka bedzie miala najpiekniejsze ciuszki i akcesoria swiata Ja dzis udowodnilam, ze nie umiem nawet kwadratowego pudelka zapakowac w papier ozdobny- M. sie smial, ze 3latek by to lepiej zrobil i ma racje, nie przesadzam
Mildred, odswiezam jak wariatSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Sylwia, powiedział od razu jak przyłożył usg Będzie dziewczynka mąż mówił, ze nogi rozłożyła pięknie ja mało co widzialam, . Zobaczymy co wyjdzie na polowkowych. On nas zawsze zagaduje o immunologa jak przychodzimy i gada i gada, dużo nas wypytuje, bo ja brałam accofil, i mieliśmy robić szczepienia, ale ze zaszłam w ciążę to nas ominęło, a teraz od jeździ na szkolenia z naszym lekarzem. Usg dzisiaj zrobił szybko faktycznie, ale naogladam się na polowkowych, a to już zaraz. No i zobaczymy czy trafił z płcią :p
A Ty jak na wizycie?? Czemu go wkurzyłas??
A bo za dużo pytan zdawałam i kazalam usg zrobić dłuższe w sensie wage żeby podał i potem chciał żebym przyszła za 2 tyg a ja za dwa mam usg 3 trym itp itp.
Synus dobrze. Waży 1200 g ❤️i'm_back, Madziandzia, Malgonia lubią tę wiadomość
-
MonikA- tak bardzo bardzo mi przykro 😭😭😭 tule kochana najmocniej jak umiem 😢
Izape- gratulacje dziewczynki ❤️ będzie mała księżniczka w cudownych dziełach Mamusi!
Mildred- dawaj znać jak beta kochana, mam nadzieje ze zasnęłaś i zapomniałaś nam napisać, a nie stresujesz nas tu tak z premedytacja ❤️
Pati96- ból zęba to najgorsze co może być, mega współczuje!!!
Sasanka- pioooona, ja jestem tak udana w pakowaniu prezentów ze podoba mi się tylko kupowanie papierów, później to już orka na ugorze.. 😬
Maria87- dobrze ze macie plan działania kochana i teraz będzie już coraz bliżej maluszka 😍
Szonka- TrYmam ogromne kciuki za ta grudniowa owulacje!!
Madziandzia- pięknie dajesz do przodu z kilogramami!!! Brawo!
Małgonia- teraz Ty następna w kolejce!!
Angelika- hop hop jak się czujesz, jest już trochę lepiej? Kto tam rośnie u Ciebie pod serduszkiem, chłopak tak jak czułaś? Jak pisałaś to przepraszam przeoczyłam
Olga- to i tu wstawie oficjalne GRATULACJE!!!Sasanka55., Salome, szona, Madziandzia, Malgonia lubią tę wiadomość