12-13 dzien temp wyższych czy beta jest wiarygodna? czy jest jeszcze cień szansy?
-
nick nieaktualnyJa w cuda wierzę, ale myślę, że beta wykluczyła tu możliwość ciąży. Zamiast się nakręcać wyluzuj i poczekaj na @. Bo ze stresu Ci się jeszcze przesunie dalej. A jakiej długości masz cykle? Jeśli owulacja była jak na wykresie to beta jest wiarygodna. Chyba że laboratorium nawaliło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:18
-
nick nieaktualny
-
Staram się ale myślałam, że tym razem się uda, jakies takie dziwne przeczucie miałam, ale coż
Cykle mam długie ostatni 43 dni z owulacją w 26 dniu także bardzo poźną. Do tego II faza była zdecydowanie dłuższa poprzednio.
A dzisiaj mam typowe bole okresowe, a nawet takie dziwne hm rwanie lewej nogi w pachwinie. Miałam tez sluz gesty mleczny podbarwiony krwią. Ale szyjka jeszcze zamknięta eh eh eh -
temp niższa dzisiaj, ale po plamieniu nie ma śladu, sluz znow biały mleczny, może ciut kremowy ale juz krwi nie widze. szyjka daleko i zamknieta. nei wiem co myśleć już o tym wszystkim aaa i myslałam że bedzie okres ale mam jedynie takie hm jak podczas miesiączki skurcze w brzuchu trwają kilkanascie sekund i potem koniec i spokoj na godzine czy pół.
-
nick nieaktualny
-