Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz
Odpowiedz

14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ChcemyTego94 Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Mam regularne cykle, 28 dni, dziś jest 25 dc, 11 dc nastąpiła owulacja potwierdzona monitoringiem.

7 dpo zrobiłam progesteron wyszedl 53,75 nmol/l

Dziś mam bóle okresowe, które występują u mnie zawsze 1 dnia cyklu, nigdy przed w dodatku pojawił się różowawy śluz.
    Temperatury ostatnie 3 dni 36,9 / 36,8 / 36,4
    Czy możliwe jest, że dopiero dziś nastąpiła implementacja ?

Testy wychodzą negatywnie, beta robiona w piątek też negatywna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 20:18

2 lata tabletki, starania od 03.2016
    Badania 10.01.17 TSH 2.1 LH 5.8 FSH 5.96 PROLAKTYNA 633,5 // Dostinex, 0,5 tabletki co 7 dni
    Badania 06.02.17 TSH 1.95 FT3 4.99 FT4 16.3 PROLAKTYNA 118,6 //Dostinex 0,5 tabletki co 10 dni, Euthyrox 25
    7 dpo prog 53,57 nmol/l
    Morfologia 2% Ilość duża.
  • magdis Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że nadchodzi okres :(

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ