X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz
Odpowiedz

14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ChcemyTego94 Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Mam regularne cykle, 28 dni, dziś jest 25 dc, 11 dc nastąpiła owulacja potwierdzona monitoringiem.

7 dpo zrobiłam progesteron wyszedl 53,75 nmol/l

Dziś mam bóle okresowe, które występują u mnie zawsze 1 dnia cyklu, nigdy przed w dodatku pojawił się różowawy śluz.
    Temperatury ostatnie 3 dni 36,9 / 36,8 / 36,4
    Czy możliwe jest, że dopiero dziś nastąpiła implementacja ?

Testy wychodzą negatywnie, beta robiona w piątek też negatywna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 20:18

2 lata tabletki, starania od 03.2016
    Badania 10.01.17 TSH 2.1 LH 5.8 FSH 5.96 PROLAKTYNA 633,5 // Dostinex, 0,5 tabletki co 7 dni
    Badania 06.02.17 TSH 1.95 FT3 4.99 FT4 16.3 PROLAKTYNA 118,6 //Dostinex 0,5 tabletki co 10 dni, Euthyrox 25
    7 dpo prog 53,57 nmol/l
    Morfologia 2% Ilość duża.
  • magdis Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że nadchodzi okres :(

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ