X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 3 termometry, wszystkie złe?
Odpowiedz

3 termometry, wszystkie złe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm a ma dobre baterie? :D
    Kittykate - zaczęłam się zastanawiać nad jeszcze jedną rzeczą - jak go przechowujesz? Bo ja bierzesz taki wyziębiony przez noc to może być inny pomiar niż jak sobie zmierzysz takim cieplejszym. Kiedyś czytałam, że dziewczyny trzymają je pod poduszkami albo w jakiś ciepłych materiałach ;)

Inka - nooo jeszcze możesz się przekonać - na razie nie napisałaś, czegoś co mi nie podpasywało :D
    hahahhaha, nie mogę się przestać z tego śmiać! :D

kittykate lubi tę wiadomość

• kittykate Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brunhilda termometr jest nowy też dopiero zaczełam pomiary (1,5 CYKLU POPRZEDNI OD POŁOWY) więc raczej dobry. Termometr trzymam obok łózka, w domu ciepło, w sypialni okno zamknięte... więc nie sądze...
    ale Inka mówiła żeby się tymi skokami nie denerwowac... :) więc czekam !
    tylko ona twierdzi że dzis jest pierwszy dzien fl a ja sądze że drugi
    myslalam że owu była 2 dni temu a nie wczoraj jak mi zasugerowała Inka (opierajac sie na metodzie Rotzera)
    i juz sama nie wiem...
    teraz boje się że współżycie 2 dni przed owu było niewystarczające...

Kate

np55zzc.png
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dobre - skok wczoraj lub dziś. Trudno stwierdzić na 100% bo masz jedną zaburzoną ;)
    A z tym termometrem to nie wiem :/ ja sama używam szklanego, napisałam Ci to co dowiedziałam się od innych.

Nie przejmuj się - najważniejszy jest śluz. To on pozwala plemnikom przetrwać i przemieścić się. Więc wrzuć na luz i będzie ok ;)
    Owulacja - 3 dni przed skokiem i do 2 dni po skoku. takie widełki przyjmij i zobaczysz że jest ok ;)

kittykate lubi tę wiadomość

• kittykate Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śluz to ja miałam książkowy moja droga :D
    szklisty ciągnący hehe tak jak zaznaczylam szczyt śluzu był 3 dni temu.
    Potem juz tylko kremowy i lepki a dziś suchy.

Masz rację, powinno być ok i zbytnio sie nad tym zastanawiam :)
    faktycznie nie mozna w 100 % teraz stwierdzić kiedy byl skok. Wazne ze był.

Progesteron idzie do góry! i oby już nie spadł...
    Zielonosci!

:)

Kate

np55zzc.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brunhilda bo moj mąz jak zaczynam byc wredna mowi do mnie "Helga", nie wiem czemu, ale Brunhilda kojarzy mi sie z Helgą :P

kittykate, Brunhilda lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też hehe :))))

Kate

np55zzc.png
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah - to nawet mąż w to uwikłany! a Helga kojarzy mi się z Allo Allo ;)

zapraszam pod mój wykres - kwitnie tam snucie skojarzeń jakie mój nick wywołuje :D

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ