3 termometry, wszystkie złe?
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm a ma dobre baterie?
Kittykate - zaczęłam się zastanawiać nad jeszcze jedną rzeczą - jak go przechowujesz? Bo ja bierzesz taki wyziębiony przez noc to może być inny pomiar niż jak sobie zmierzysz takim cieplejszym. Kiedyś czytałam, że dziewczyny trzymają je pod poduszkami albo w jakiś ciepłych materiałach
Inka - nooo jeszcze możesz się przekonać - na razie nie napisałaś, czegoś co mi nie podpasywało
hahahhaha, nie mogę się przestać z tego śmiać!kittykate lubi tę wiadomość
-
Brunhilda termometr jest nowy też dopiero zaczełam pomiary (1,5 CYKLU POPRZEDNI OD POŁOWY) więc raczej dobry. Termometr trzymam obok łózka, w domu ciepło, w sypialni okno zamknięte... więc nie sądze...
ale Inka mówiła żeby się tymi skokami nie denerwowac... więc czekam !
tylko ona twierdzi że dzis jest pierwszy dzien fl a ja sądze że drugi
myslalam że owu była 2 dni temu a nie wczoraj jak mi zasugerowała Inka (opierajac sie na metodzie Rotzera)
i juz sama nie wiem...
teraz boje się że współżycie 2 dni przed owu było niewystarczające... -
a to dobre - skok wczoraj lub dziś. Trudno stwierdzić na 100% bo masz jedną zaburzoną
A z tym termometrem to nie wiem ja sama używam szklanego, napisałam Ci to co dowiedziałam się od innych.
Nie przejmuj się - najważniejszy jest śluz. To on pozwala plemnikom przetrwać i przemieścić się. Więc wrzuć na luz i będzie ok
Owulacja - 3 dni przed skokiem i do 2 dni po skoku. takie widełki przyjmij i zobaczysz że jest ok
kittykate lubi tę wiadomość
-
No śluz to ja miałam książkowy moja droga
szklisty ciągnący hehe tak jak zaznaczylam szczyt śluzu był 3 dni temu.
Potem juz tylko kremowy i lepki a dziś suchy.
Masz rację, powinno być ok i zbytnio sie nad tym zastanawiam
faktycznie nie mozna w 100 % teraz stwierdzić kiedy byl skok. Wazne ze był.
Progesteron idzie do góry! i oby już nie spadł...
Zielonosci!
-