X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 5 dni po owulacji czy to możliwe?!
Odpowiedz

5 dni po owulacji czy to możliwe?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2020, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe że jest po 5 dniach po owulacji na teście druga jasna kreska, ale widoczna ?? Zrobiłam test bo dwa dni kiepsko się czuję, ale czy to możliwe że tak szybko wyszła?? 🙄🙄

• Staraczka1989 Debiutantka

Wysłany: 4 lutego 2020, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia00 wrote:
    Czy to możliwe że jest po 5 dniach po owulacji na teście druga jasna kreska, ale widoczna ?? Zrobiłam test bo dwa dni kiepsko się czuję, ale czy to możliwe że tak szybko wyszła?? 🙄🙄
    Może owulacja była wcześniej ? Ja robiłam 8 dni po w tym cyklu niestety biało...

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2020, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie przez zastrzyk który miałam na pęknięcie pęcherzyka czytałam wlansie ze tak może być

• VR Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zastrzyki z ovitrelle mogą ponoć coś takiego spowodować.

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ