X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 7 pozytywnych testów LH ...
Odpowiedz

7 pozytywnych testów LH ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, swoje starania zaczęliśmy około 8 miesięcy temu, od tego cyklu postanowiłam wypełniać mój wykres. W tym miesiącu także zaczęłam robić paskowe testy LH, bo miałam meza przez 10 dni na urlopie... pierwsze dwa testy negatywne, natomiast kolejne siedem pozytywne (później już przestałam robić)... Co o tym sądzicie? O czym może świadczyć aż 7 pozytywnych testów... ?

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam, ze mozesz miec duze stezenie LH, ktore sobie powoli spada. Ktoś też pisał o problemach z tarczycą.

• Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pco LH rowniez jest wysokie wiec najlepiej sie przebadac :)
    U mnie testy wychodzą pozytywne a owulacji nie ma.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ