X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 7 pozytywnych testów LH ...
Odpowiedz

7 pozytywnych testów LH ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, swoje starania zaczęliśmy około 8 miesięcy temu, od tego cyklu postanowiłam wypełniać mój wykres. W tym miesiącu także zaczęłam robić paskowe testy LH, bo miałam meza przez 10 dni na urlopie... pierwsze dwa testy negatywne, natomiast kolejne siedem pozytywne (później już przestałam robić)... Co o tym sądzicie? O czym może świadczyć aż 7 pozytywnych testów... ?

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam, ze mozesz miec duze stezenie LH, ktore sobie powoli spada. Ktoś też pisał o problemach z tarczycą.

• Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pco LH rowniez jest wysokie wiec najlepiej sie przebadac :)
    U mnie testy wychodzą pozytywne a owulacji nie ma.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ