X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 7 pozytywnych testów LH ...
Odpowiedz

7 pozytywnych testów LH ...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, swoje starania zaczęliśmy około 8 miesięcy temu, od tego cyklu postanowiłam wypełniać mój wykres. W tym miesiącu także zaczęłam robić paskowe testy LH, bo miałam meza przez 10 dni na urlopie... pierwsze dwa testy negatywne, natomiast kolejne siedem pozytywne (później już przestałam robić)... Co o tym sądzicie? O czym może świadczyć aż 7 pozytywnych testów... ?

• martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam, ze mozesz miec duze stezenie LH, ktore sobie powoli spada. Ktoś też pisał o problemach z tarczycą.

• Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pco LH rowniez jest wysokie wiec najlepiej sie przebadac :)
    U mnie testy wychodzą pozytywne a owulacji nie ma.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ