Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów badanie szyjki macicy
Odpowiedz

badanie szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. czytałam w bazie wiedzy w jaki sposób powinno mierzyć sie szyjke macicy, ale kompletnie tego nie rozumiem. Może mi któraś z was wytłumaczyć o łopatologicznie?

Ania

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trapa ja niestety nie pomoce go tez tego nie ogarniam z przyjemnością się dowiem :-)

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkładasz palec najlepiej "fakju" bo długi. A lepiej pod prysznicem ja to robie po umyciu rąk i jedna noga na WC wtedy łatwiej dosięgnąć jak jest wysoka wracając wkładasz Paluch jak jest miękka pulchna a opuszek palca prawie by wszedl to jest otwarta. (Uważać delikatnie tylko macac) . Jak jest twarda to czujemy po prostu kulkę z twardym malutkim wglebieniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:34

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Nadzieja91 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zachowuje się szyjka macicy w cyklu bezowulacyjnym? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ