X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów badanie szyjki macicy
Odpowiedz

badanie szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. czytałam w bazie wiedzy w jaki sposób powinno mierzyć sie szyjke macicy, ale kompletnie tego nie rozumiem. Może mi któraś z was wytłumaczyć o łopatologicznie?

Ania

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trapa ja niestety nie pomoce go tez tego nie ogarniam z przyjemnością się dowiem :-)

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkładasz palec najlepiej "fakju" bo długi. A lepiej pod prysznicem ja to robie po umyciu rąk i jedna noga na WC wtedy łatwiej dosięgnąć jak jest wysoka wracając wkładasz Paluch jak jest miękka pulchna a opuszek palca prawie by wszedl to jest otwarta. (Uważać delikatnie tylko macac) . Jak jest twarda to czujemy po prostu kulkę z twardym malutkim wglebieniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:34

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Nadzieja91 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zachowuje się szyjka macicy w cyklu bezowulacyjnym? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ