Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów biały gęsty jak śmietana śluz ?
Odpowiedz

biały gęsty jak śmietana śluz ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    mam pytanko czy śluz biały gęsty jak śmietana czy jest to sygnał dni płodnych czy informacja o ciąży? Pytam się bo naczytałam się na forach że taki śluz to tylko ciąża a po raz pierwszy mam takiej konsystencji,co o tym myślicie? czy wy też macie taki sam?

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam nie raz taki sluz i zawsze oznaczał jedno - grzybica :/

Reggina lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Ja miałam nie raz taki sluz i zawsze oznaczał jedno - grzybica :/
    podobno taki śluz ma się właśnie przy grzybicy,
    na początku ciązy to raczej taki jak balsam do ciała, ten sam co przy dniach niepłodnych

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz przy dniach płodnych jest przeźroczysty i rozciągliwy więc to na pewno nie jest śluz płodny.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluz plodny jest wodnisty,przezroczysty I rozciagliwy.gest sluz towarzyszy dniom nieplodnym jak I ciazy ale to zalezy od organizmu .u jednych moze byc kremowy gesty u innych kleisty .ja np w ciazy z Synem sluz taki mialam dopiero po jakims czasie a u niektorych wystepuje bardzo szybko.zazwyczaj taki sluz jesli nie ma przykrego zapachu ani nie masz dodatkowych przykrych dolegliwosci oznacza dni nieplodne .ktory to dzien cyklu jest ?

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ