bladoróżowe plamienie
-
nick nieaktualnyHej tez mam takie plamienia. Wczoraj pojawilo sie troche sluzu zabarwionego na brazowo. Dzis bylo tego troche mniej. Mam nadzieje ze to plamienie inplantacyjne. Ale bardziej moze byc to plamienie z nadzerki, ktora niestety mam i zdarzala mi sie plamic tydzien przed okresem....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mialam w tym miesiacu dziwne plamienie w polowie cyklu, które przeszło w dosc obfite dwudniowe krwawienie, calkiem bezbolesne. Zastanawiam sie co to oznacza... slyszalam, ze przyczyna moze byc niedobor progesteronu. Niedlugo ide do lekarza wiec moze dowiem sie o co chodzi...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem w 15 dc (cykle 24 dniowe)i dziś zaczełam plamić - co to może być?
Sorki za opis
gdy sie podcieram jest duża ilość śluzu z dużą ilością krwi w poprzednim cyklu też tak miałam.
może to niski poziom progesteronu???? - z mężem kochamy sie od 8 lat bez zabezpieczeń stosunek przerywany i teraz 2 cykl starań i nicStarania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -