X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból brzucha przed i w trakcie miesiączki
Odpowiedz

Ból brzucha przed i w trakcie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • alice27 Nowa

Wysłany: 27 września 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak poradzic sobie z bolem brzucha przed i w trakcie miesiączki, ktory jest silny?

Bridgett, TylkoLepiej lubią tę wiadomość

• Bridgett Koleżanka

Wysłany: 6 października 2021, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alice27 wrote:
    Jak poradzic sobie z bolem brzucha przed i w trakcie miesiączki, ktory jest silny?
    Ja męczyłam się z bólem 10 lat
    1 cykl piłam zioła ojca sroki nr3 i pierwszy raz w życiu od momentu pierwszej szklanki pijąc codziennie na noc nie bolał mnie brzuch
    Nie miałam żadnych dolegliwości czułam się dobrze
    Co najważniejsze nie wzięłam ani jednego proszka przeciwbolowego ani nospy
    A przedtem bóle tak silne że musiałem brać proszki termofor i leżeć w łóżku..koszmar..Nie byłam w stanie robić sobie jeść.
    Piłam od 1 dnia miesiączki do owulacji
    Teraz będę robić test lub czekać na @ I jeśli przyjdzie @ to znów będę pić zioła
    Prawdopodobnie był stan zapalny i
    zioła go wyleczyły
    ZALUJE , że dopiero teraz znalazłam złoty środek
    Polecam ❤

• TylkoLepiej Autorytet

Wysłany: 13 października 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alice27 wrote:
    Mi pomaga tylko "Nimesil", a w czasie @ czy chwile przed, nie funkcjonuje.. jest mi słabo, kręci sie w głowie, ból niemiłosierny... dramat, ale usłyszałam od lekarzy: "jak boli tzn., że pani żyje " Więc przestałam szukać przyczyny czy wyjścia z tej sytuacji, a teraz tylko ww. Lek

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ