Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból brzucha przed i w trakcie miesiączki
Odpowiedz

Ból brzucha przed i w trakcie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • alice27 Nowa

Wysłany: 27 września 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak poradzic sobie z bolem brzucha przed i w trakcie miesiączki, ktory jest silny?

Bridgett, TylkoLepiej lubią tę wiadomość

• Bridgett Koleżanka

Wysłany: 6 października 2021, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alice27 wrote:
    Jak poradzic sobie z bolem brzucha przed i w trakcie miesiączki, ktory jest silny?
    Ja męczyłam się z bólem 10 lat
    1 cykl piłam zioła ojca sroki nr3 i pierwszy raz w życiu od momentu pierwszej szklanki pijąc codziennie na noc nie bolał mnie brzuch
    Nie miałam żadnych dolegliwości czułam się dobrze
    Co najważniejsze nie wzięłam ani jednego proszka przeciwbolowego ani nospy
    A przedtem bóle tak silne że musiałem brać proszki termofor i leżeć w łóżku..koszmar..Nie byłam w stanie robić sobie jeść.
    Piłam od 1 dnia miesiączki do owulacji
    Teraz będę robić test lub czekać na @ I jeśli przyjdzie @ to znów będę pić zioła
    Prawdopodobnie był stan zapalny i
    zioła go wyleczyły
    ZALUJE , że dopiero teraz znalazłam złoty środek
    Polecam ❤

• TylkoLepiej Autorytet

Wysłany: 13 października 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alice27 wrote:
    Mi pomaga tylko "Nimesil", a w czasie @ czy chwile przed, nie funkcjonuje.. jest mi słabo, kręci sie w głowie, ból niemiłosierny... dramat, ale usłyszałam od lekarzy: "jak boli tzn., że pani żyje " Więc przestałam szukać przyczyny czy wyjścia z tej sytuacji, a teraz tylko ww. Lek

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ