Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból przed miesiaczkowy ?
Odpowiedz

Ból przed miesiaczkowy ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) to moj pierwszy post, wiec proszę o wyrozumiałość ;)

Czy któraś z Was miewa bóle miesiaczkowe ale nawet do 2 tyg przed okresem? Odkąd zaczęłam monitorować swoje cykle to mam takie bóle czasem zaraz po owulacji a czasem 3-4 dni przed. Bóle są lekkie i występują pare razy dziennie. Pytałam o to swojego lekarza i stwierdził ze to psm i żebym kupiła sobie cyklodynon, a po drugie to wina tylozgiecia. Czy któraś z Was tez tak ma i czy cos z tym robicie ? Przecież to chyba nie jest normalne ze tyle boli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To psychika ja tak mam bynajmniej:) jak na nowo staje do walki kontroluję cykle mierzę temp łykam leki boli mnie wszystko od podbrzusza, jajników, pleców, piersi do małego palca w nodze,wszędzie doszukuje się innych bóli niż miesiąc wcześniej co mogłoby oznaczać moją wyczekiwaną od 2 lat ciążę:)...jak dam na luz i nic nie kontroluje nie zapisuje bo mam psychicznie dość to nie boli mnie nic!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ