SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bóle piersi po okresie
Odpowiedz

Bóle piersi po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yass Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2023, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?

• Yass Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tak nigdy nie miał?

• Natalia28 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2023, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yass wrote:
    Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?

Robiłaś test ciążowy? Może miałaś krwiaka i stąd te skrzepy a ból piersi jest od ciąży. Ewentualnie może być też tak, że na owulację bolą cię piersi albo ból piersi jest wywołany progesteronem.

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie po dupku zaczęły boleć piersi przed owulacją. I to się utrzymywało jak już przestałam go brać. Ale nie zaraz po okresie. Przy czym ja mam owulację trochę później, może jakbym miała książkowo 14 to też bolalyby od okresu...

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ