X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bóle piersi po okresie
Odpowiedz

Bóle piersi po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yass Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2023, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?

• Yass Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt tak nigdy nie miał?

• Natalia28 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2023, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yass wrote:
    Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?

Robiłaś test ciążowy? Może miałaś krwiaka i stąd te skrzepy a ból piersi jest od ciąży. Ewentualnie może być też tak, że na owulację bolą cię piersi albo ból piersi jest wywołany progesteronem.

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie po dupku zaczęły boleć piersi przed owulacją. I to się utrzymywało jak już przestałam go brać. Ale nie zaraz po okresie. Przy czym ja mam owulację trochę później, może jakbym miała książkowo 14 to też bolalyby od okresu...

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ