Bóle piersi po okresie
-
Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?
-
Yass wrote:Dziewczyny, od kilku miesięcy biorę dupka na wywołanie okresu, bo mam nieregularne cykle. Dostałam kilka dni po odstawieniu 4 dniowy okres. Były drobne skrzepy. W sumie przyszedł niespodziewanie bez bólu brzucha i piersi, jak zawsze. Skończyłam okres, a tu mnie zaczęły bolec piersi, sutki. Trwa to do teraz.. dziś 9 dzień cyklu... co może być przyczyną?
Robiłaś test ciążowy? Może miałaś krwiaka i stąd te skrzepy a ból piersi jest od ciąży. Ewentualnie może być też tak, że na owulację bolą cię piersi albo ból piersi jest wywołany progesteronem. -
Mnie po dupku zaczęły boleć piersi przed owulacją. I to się utrzymywało jak już przestałam go brać. Ale nie zaraz po okresie. Przy czym ja mam owulację trochę później, może jakbym miała książkowo 14 to też bolalyby od okresu...starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -