X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak miesiączki - ciąża biochemiczna
Odpowiedz

Brak miesiączki - ciąża biochemiczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • N97ta Nowa

Wysłany: 3 stycznia, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, staramy się o dziecko I w poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczna i przez to opozniony okres tydzien, byłam u lekarza, wszystko w porządku. Pani powiedziała mi, że widać po szyjce, że dochodzi do siebie. Teraz powinnam dostać okres 9 dni temu i cisza... robiłam testy, są negatywne. Od kilku dni mam brazowe plamienia, raz tylko miałam więcej krwi ale to tylko na papierze toaletowym. A wciąż takie delikatne brazowe plamy i to też nie cały czas. Czy któraś z Was tak miała? Czy dalej się wszystko oczyszcza? Jeszcze mi lekarka odkryła mięśniaka, którego jeszcze w czerwcu nie było. Możliwe, że to przez niego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ