Brak miesiączki, test negatywny, opóźniona owulacja?
-
Cześć dziewczyny, mam następującą sytuację. W grudniu odpuściłam mierzenie temperatury - raz, że chciałam trochę odpuścić, dwa - mieliśmy szalony miesiąc.
Cykle mam 32-34 dniowe. Zawsze miałam dość późno owulację i krótką fazę lutealną - ok.10dni.
W dniu (mniej więcej) spodziewanej miesiączki - 31, 32dc miałam śluz ewidentnie płodny, rozciągliwy plus pobolewanie podbrzusza przez kilka dni. Sutki zrobiły się wrażliwe i są takie do teraz. Miesiączki do tej pory nie dostałam (dziś jest 36dc). Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Byłam również przeziębiona.
Myślicie, że owulacja przesunęła mi się aż o 10dni? -
No mam podobną sytuację... Też mi się przesunęła prawdopodobnie. Ale już dziś 34 dc a ja nadal bez okresu i testy negatywne. A objawy jak na ciąże a zaczęło się od właśnie wrażliwych a potem bolących sutków... Mam cykle co 28 dni.
Do tego ciągle mam kremowy wodnisty śluz. Jak w ciąży.
Chyba może się przesunąć. Mi się tak stało -
No niby ok. Ale ja nigdy tak nie miałam.
Ciekawe skąd to się bierze, że się tak przesuwają owulacje.
Mam nadzieje, że za niedługo dostanę okres. Bo skoro nie ciąża to niech ten okres już przychodzi.
Kiniacz a wiesz o tym, że jak sie jest w ciaży to i owulacyjne wychodzą? Coś późno tą owulacja u Ciebie. -
No u mnie okres przyszedł To chyba był jednak bezowulacyjny. Zmiana termometra mogła namieszać.
Miałam tyle symptomów co kobieta 12 miesiącu ciąży . Już umysł płata mi figle.
Ale jak najbardziej test zrób. Możesz się zdziwić. -
Może przez te Święta tak nam się pozmieniało kobity.
Kiniacz- poczekaj jeszcze. Widzisz, że mi się ponad tydzień spóźnił. A może bezowulacyjny i tak masz namieszane. Albo ciąża, ale wyjdzie później. Ja też miałam mega dużo śluzu w ciąży.
zaneta33- dziwny wykres. Chyba bezowulacyjny.Brak skoku. Ale ci spada tempka to może na okres? A może termometr nawala?
Kiniacz lubi tę wiadomość
-
Witajcie!!
u mnie jest podobnie juz mi chyba odbija, okres powinnam dostac wczoraj a zamiast niego mam biała wydzieline..chociaz nie często tylko przy większych ruchach.
Zatem zrobiłam test z rana i wyszedł negatywny , czy moge buc spokojna ze to nie ciąza czy za pare dni powtórzyć test???jolasek -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny wizyte u gin mam dopiero za tydzien bo jest na urlopie:( nie wiem co jest grane juz zaczynam sie denerwowac dzis jest moj 39dc zazwyczaj mam cykle 29-33 dzis robilam test o 13 i byl negatywny:( temp 36.8 piersi bola szyjka codziennie zamknieta raz tewarda raz miekka ale zawsze nisko dopiero dzis poszla w gore i wstrone kregoslupa sluzu od 16dc mam codziennie bardzo duzo szkoda ze nie mierzylam temp bo juz nie wiem czy owu byla pozniej czy w ogole byla ale jak by jej nie bylo to by temp byla niska i by piersi nie bolaly prawda? Ktoras miala podobna sytuacje? Nie wiem jjak ja wytrzymam psychicznie 10dni do wizyty:(To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Witaj w klubie ja mam zazwyczaj cykle 28/29 max mialam 31 a teraz 37 dzien cyklu i nie zapowiada sie na @, wczorajszy test negatyw ale czekam spokojnie do piatku/poniedzialku i potem chyba tak jak u Ciebie bedzie czekac mnie wizyta u lekarza
-
nick nieaktualny
-