X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji a brak okresu
Odpowiedz

brak owulacji a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc.. Ponizej jest moj wykres. Mialam bardzo stresujacy miesiac, bylam chora, raczej owulacji nie było... a tu 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Niby bolą mnie mięśnie, brzuch, jestem nerwowa itp. jak przed okresem albo sobie to już wmawiam. Już dawno mi się tak długo nie spóźniał. Sama nie wiem, czy powinnam iść do lekarza, jesli okres sie nie pojawi, czy mam cierpliwie czekać?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie TY mierzysz tempke? Bo dla mnie ten wykres b. nierownomierny. Jak sie okres spozni to zrob test na ciaze, moze to to, a moze stres jednak namotał zmiany w cyklu.

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pochwie mierzę temp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ