Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji a brak okresu
Odpowiedz

brak owulacji a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc.. Ponizej jest moj wykres. Mialam bardzo stresujacy miesiac, bylam chora, raczej owulacji nie było... a tu 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Niby bolą mnie mięśnie, brzuch, jestem nerwowa itp. jak przed okresem albo sobie to już wmawiam. Już dawno mi się tak długo nie spóźniał. Sama nie wiem, czy powinnam iść do lekarza, jesli okres sie nie pojawi, czy mam cierpliwie czekać?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie TY mierzysz tempke? Bo dla mnie ten wykres b. nierownomierny. Jak sie okres spozni to zrob test na ciaze, moze to to, a moze stres jednak namotał zmiany w cyklu.

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pochwie mierzę temp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ