X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji a brak okresu
Odpowiedz

brak owulacji a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc.. Ponizej jest moj wykres. Mialam bardzo stresujacy miesiac, bylam chora, raczej owulacji nie było... a tu 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Niby bolą mnie mięśnie, brzuch, jestem nerwowa itp. jak przed okresem albo sobie to już wmawiam. Już dawno mi się tak długo nie spóźniał. Sama nie wiem, czy powinnam iść do lekarza, jesli okres sie nie pojawi, czy mam cierpliwie czekać?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie TY mierzysz tempke? Bo dla mnie ten wykres b. nierownomierny. Jak sie okres spozni to zrob test na ciaze, moze to to, a moze stres jednak namotał zmiany w cyklu.

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pochwie mierzę temp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ