X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji a brak okresu
Odpowiedz

brak owulacji a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc.. Ponizej jest moj wykres. Mialam bardzo stresujacy miesiac, bylam chora, raczej owulacji nie było... a tu 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Niby bolą mnie mięśnie, brzuch, jestem nerwowa itp. jak przed okresem albo sobie to już wmawiam. Już dawno mi się tak długo nie spóźniał. Sama nie wiem, czy powinnam iść do lekarza, jesli okres sie nie pojawi, czy mam cierpliwie czekać?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie TY mierzysz tempke? Bo dla mnie ten wykres b. nierownomierny. Jak sie okres spozni to zrob test na ciaze, moze to to, a moze stres jednak namotał zmiany w cyklu.

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pochwie mierzę temp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ