X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacji a brak okresu
Odpowiedz

brak owulacji a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc.. Ponizej jest moj wykres. Mialam bardzo stresujacy miesiac, bylam chora, raczej owulacji nie było... a tu 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Niby bolą mnie mięśnie, brzuch, jestem nerwowa itp. jak przed okresem albo sobie to już wmawiam. Już dawno mi się tak długo nie spóźniał. Sama nie wiem, czy powinnam iść do lekarza, jesli okres sie nie pojawi, czy mam cierpliwie czekać?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie TY mierzysz tempke? Bo dla mnie ten wykres b. nierownomierny. Jak sie okres spozni to zrob test na ciaze, moze to to, a moze stres jednak namotał zmiany w cyklu.

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pochwie mierzę temp.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ