Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów › Brak skoku, wolno rosnąca tempka w drugiej fazie
Odpowiedz

Brak skoku, wolno rosnąca tempka w drugiej fazie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • myssss Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was też tak ma że po owulacji nie ma wyraźnego skoku, a temperatura rośnie powoli zanim wskoczy na poziom tych wyższych temperatur?

Proszę luknijcie na mój wykres. W poniedziałek rano byłam u gina i pęcherzyk miał 2,5 cm. Owulka miała byc w każdej chwili. Przedwczoraj pierwszy test owulacyjny pozytywny. Wczoraj klucie jajnika. Spodziewałam się dzisiaj skoku a tu nic. Powoli pewnie zacznie temperatura rosnąć ale nigdy nie mam wyraźnego skoku :( Mam już synka i przed ciążą miałam książkowe wykresy. Od jutra mam zacząć brać Luteine przez 10 dni, ale skąd mam mieć pewność że to nie za wcześnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 08:01

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież piękny skok był w 14 dniu cyklu :) to na bank była owulacja:)

• myssss Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megiiiii wrote:
    Przecież piękny skok był w 14 dniu cyklu :) to na bank była owulacja:)

Kochana w tym cyklu rzeczywiście :) Poprzednie były naprawdę kiepskie...

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Simons_cat Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 16:42

Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

age.png

Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54

age.png
    👩‍❤️‍💋‍👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.

💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
    💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023

😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
    💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ładny skok- znaczny o 0,6, ale dziś 4 dpo mam spadek o 0,3... oczywiście nie doszło do bazowej.. owulacja potwierdzona monit+ testy LH i objawy.
    Martwi mnie ten spadek :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 10:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ