X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak śluzu po owulacji
Odpowiedz

Brak śluzu po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 11 października 2021, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, po raz pierwszy zaobserwowałam pk owulacji kompletny brak śluzu… zawsze było mokro, dużo i gęstego… teraz nagły skok temperatury i kompletna Sahara… nastawiać się dobrze czy to jednak może źle rokować? Jak bylo u was w udanym cyklu ?

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, ja czasem tak miewam- po owulacji dzień czy dwa susza, dopiero potem śluz kremowy. Jeśli przed owulacja był śluz wodnisty i rozciągliwy niczym białko jaja kurzego, to bym się nie martwiła 😊

• Myszakat Znajoma

Wysłany: 15 października 2021, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najpierw brak śluzu a teraz wodnisty szklisty zawsze mnie zalewało białym gęstym 🤨

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ