X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak @, test negatywny. Jest nadzieja?
Odpowiedz

Brak @, test negatywny. Jest nadzieja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dyzia23 Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,jestem tu nowa. Mam pytanie od marca z moim narzeczonym staramy się o bobaska, niestety nadal bez skutku. Cykle mam 28-30 dniowe tym razem okres spozn na mi się już 9 dni. Robiłam 2 testy, pierwszy 29 dnia cyklu- negatywny,drugi 35 dnia cyklu- negatywny. Do gina idę w poniedziałek jednak nie mam zadnychr objawów ciąży ani @. Czuję klocie w lewym boku chwilami przeszywajace i silne. Temperatura sięga okolic 37 ale tak mam od około 2 miesięcy. Leczylam się na skolize ale dziś okazało się że okolice biodra które mam powiekszone nie są spowodowane skolioza.a ból o którym wspomniałam właśnie w tym miejscu jest odczuwalny. Lekarz rodzinny wyposal mi skierowane na tsh, mocz, morfoloie,azot i cukier. Szukam kogoś kto jest lub był w podobnej sytuacji.

• letty Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja zawsze jest puki nie ma @ :) mogła się owu przesunąć ale również może to być cykl bezowulacyjny... ja właśnie idę do lekarza po luteinę na wywołanie...

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Dyzia23 Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prowadzę super dokładnych obserwacji ale wiem ze podczas owu mam sporo śluzu i obolewa mnie brzuch wszystko w tym miesiącu było jak zwykle nawet trądzik który zawsze pojawia się przed spodziewana @. Dziękuję za odpowiedź :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję beta hcg. Rozwiewa wątpliwości.

• Dyzia23 Debiutantka

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chce jutro zrobić przy okazji reszty badań. Martwię się bo lekarze leczyli mnie na coś czego nie ma. Do tego ten powiększony bok ( w ogóle nie widać mi biodra) miałam tak od roku ale wmawiali mi że to skolioza teraz okazuje się że nie bo dopiero po tym czasie zrobili mi rtg. No i ten bol brak okresu..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ