Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Był spadek przed owu ale nie ma wzrostu po...Za malo progesteronu?
Odpowiedz

Był spadek przed owu ale nie ma wzrostu po...Za malo progesteronu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wyczekujacnamaj Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki,tak jak w temacie na wykresie widać spade temp,sluz plodny był ale nie ma skoku a sluz zmienil sie w gesty. Czy to oznacza za mala ilosc progesteronu? Czy wgl doszlo do owulacji? Dodam jeszcze ze w 11 i 12 dc miala goraczke 38,3 na drugi dzien czyli 12 dc bylo juz ok i od razu przyszlo przeziebienie,katar,gardlo,kaszel utrzymuje sie do dzisiaj. Moze przez to wszystko sie tak pogmatwalo. Rozwarzalam tez opcje wymiany termometru z elek na normalny rteciowy ponoc sa o niebo dokladniejsze. Jestem zalamana..:-(

• wyczekujacnamaj Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/thumb/d927716333a72445773ff6bcc964143f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 11:29

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze:P spokojnie ;) moze 18dc miałas owulacje, może jeszcze temperatura wzrosnie.
    No przeziebienie moze pogmatwac, wiem bo sama to ostatnio przerabiałam

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez przeziebienie nie mialam owulacji, mozesz spojrzec na moj cykl - dowiesz sie jak wyglada bezowulacyjny

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ