X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ca125

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Skorek Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2020, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, może pomożecie...
    Musiałam zrobić ca125- lekarz stwierdził, że mój lewy jajnik pokazuje od dwóch cykli jakby był tuż po owulacji. A w tym cyklu prawy jajnik miał piękna owulację.
    Zrobiłam to badanie.
    Wynik 33,0 U/ml. Normy od 0-35.
    Czyli górna granica normy.
    Czy jest ok?
    Pytam, bo dopiero za pół miesiąca lekarz zerknie na ten wynik...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 23:26

age.png

Nasz świat:
    Alicja: 10.09.2022r., 53cm, 3370g ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2020, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz musi się do tego odnieść, on ma obraz Twojego USG , wyniki badań... Mi wyszło 43 i w moim przypadku raczej wskazuje na endometriozie, ale u mnie i z obrazu USG było podejrzenie Endo. Jak jest w Twoim przypadku nie wiem. Nie przejmuj się na zapas 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ