X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cialko krwionośne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy ktoraś z Was kobietki miala z tym doczynienia? Lekarz mi wczoraj oznajmil że cykl stracony ponieważ ten pecherzyk ktory mial pęknąć nie pękłal i powstalo z niego cialko krwionośne jak dobrze wypowiadam tą nazwę. Moze ktos mi pomoże to zrozumieć dlaczego tak sie stalo skoro dostalam nawet zastrzyk na pekniecie pecherzyka i zawsze pękał po nim ? A byl duzy i ladny :/ teraz cos odczuwam w podbrzuszu lekki kucie

• Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2020, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mnie już kilka razy się zdarzyło, choć moja gin mówiła na to "torbiel krwotoczna". Moje jajniki słabiej pracują i czasami pęcherzyk nie pęka 🤷‍♀️ ostatnio zasugerowała mi zastrzyki, ale skoro piszesz, że to właśnie po zastrzyku, to nie wiem. Może akurat w tym cyklu wyrzut hormonów był dla Twojego organizmu za mały.
    Ta torbiel zawsze mi się wchłaniała (szybciej i lepiej dzięki luteinie), więc spokojnie musisz zaczekać.

Karolcia00 lubi tę wiadomość

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2020, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia_ wrote:
    Hej, mnie już kilka razy się zdarzyło, choć moja gin mówiła na to "torbiel krwotoczna". Moje jajniki słabiej pracują i czasami pęcherzyk nie pęka 🤷‍♀️ ostatnio zasugerowała mi zastrzyki, ale skoro piszesz, że to właśnie po zastrzyku, to nie wiem. Może akurat w tym cyklu wyrzut hormonów był dla Twojego organizmu za mały.
    Ta torbiel zawsze mi się wchłaniała (szybciej i lepiej dzięki luteinie), więc spokojnie musisz zaczekać.
    A jakiedy bralas luteine moze tez wezmw bo mam w domu. A bolalo Cie to? Ja dziś caly dzien odczuwam bol czasem mnie mocniej za kuje :(
    I mam jeszcze jedno pytanie czy jak to mialas inne pecherzyki po pękały?? :) bo mi powiedział cos takiego o ty mamy to cialko krwionośne czy jakos tak a potem przesunął dalej i powiedział ze tu po pękłal ale cykl jest stracony

• Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie bolało, jak chodziłam, np. po schodach lub jak dotykałam brzucha. Jest to jednak dosyć spory przerośnięty pęcherzyk.
    Z tego co pamiętam, to wtedy inne nie pękały.

Karolcia00 lubi tę wiadomość

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis sie dowiedziałam ze to jest zespół LUF pierwszy raz tak mialam i mam nadzieję że zbyt czesto nie bedzie mi sie powtarzać. Dziekuje za informację :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ