Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ciąża czy czekać na okres .. :)
Odpowiedz

Ciąża czy czekać na okres .. :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki czy możliwe jest aby temperatura spadła w czasie spodziewanej miesiączki na parę dni a okresu ani widu ani słychu :) czy mimo tego spadku może być to ciąża ? Czy raczej czekać na okres .. dodam że testy owulacjne były dodatnie i starania tez były w te dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test i się przekonasz. U mnie temp od owulacji nie spadła, a wręcz przeciwnie- podniosła się. Miałam jednodniowy spadek (5. dpo) i znów wzrost. Możliwe, że wtedy było zagnieżdzenie, ale pewności nie mam ;)

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej w ciąży nie spada temperatura bo progesteron ciągle rośnie...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam, temperatura spadła, ale nie poniżej linii podstawowej. Okes spóźniał się dwa dni, już miałam nadzieję, że się udało. Ale miesiączka niestety się pojawiła ;)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ