Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • oliwia79 Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2025, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    W niedzielę z testu Clear Blue pokazała się niemigająca buźka( wczesniej migała)Czy od tego momentu owulacja występuje po 24 godzinach do 36? Czy jeśli stosunek był , w poniedziałek pod wieczor, to jest szansa, że mogło się udać? Czy udało się komuś za pierwszym razem zejść w ciążę?

• Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2025, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    na pewno co najmniej kilku dziewczynom stąd udało się zajść w ciążę za pierwszym razem, ale myślę niestety że to jest raczej wyjątek a nie reguła - natura chyba jednak potrzebuje więcej czasu :)
    Mi nie udaje się tak naprawdę od końca grudnia, ale wtedy jeszcze nie starałam się tak na poważnie.
    Co do Clearblue - pewnie to o co pytasz jest opisane w instrukcji testy, ale tak właśnie się przyjmuje - że owulacja powinna nastąpić mniej więcej w ciągu 24 - 36 godzin. Sama używam tych testów owulacyjnych :)

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75, Wit. D, Prenatal Duo

4cs 📌🍀

26.05 (12 dpo) - ⏸️
    3.02.2026 r. - Aleksander na świecie <3

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ