X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • oliwia79 Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    W niedzielę z testu Clear Blue pokazała się niemigająca buźka( wczesniej migała)Czy od tego momentu owulacja występuje po 24 godzinach do 36? Czy jeśli stosunek był , w poniedziałek pod wieczor, to jest szansa, że mogło się udać? Czy udało się komuś za pierwszym razem zejść w ciążę?

• Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    na pewno co najmniej kilku dziewczynom stąd udało się zajść w ciążę za pierwszym razem, ale myślę niestety że to jest raczej wyjątek a nie reguła - natura chyba jednak potrzebuje więcej czasu :)
    Mi nie udaje się tak naprawdę od końca grudnia, ale wtedy jeszcze nie starałam się tak na poważnie.
    Co do Clearblue - pewnie to o co pytasz jest opisane w instrukcji testy, ale tak właśnie się przyjmuje - że owulacja powinna nastąpić mniej więcej w ciągu 24 - 36 godzin. Sama używam tych testów owulacyjnych :)

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
    Prenacaps Multi 1, Wit. D, Cholina, Kwasy DHA,

4cs 📌🍀

27.05 (13 dpo) - bHCG 118, progesteron 35
    29.05 - bHCG 302, progesteron 39
    2.06 - bHCG 1546, progesteron 26
    4.06 - bHCG 3630, progesteron 28,60. Pęcherzyk ciążowy 9mm.
    17.06 - bije serduszko ❤️
    25.06 - 1,6 cm Bączka ❤️ i krwiak 4x9mm
    10.07 - 3,81 cm Bączka 🥹
    Rośnij dzidziusiu 🥹

💫team #rodzew2026 🪄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ