X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • oliwia79 Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    W niedzielę z testu Clear Blue pokazała się niemigająca buźka( wczesniej migała)Czy od tego momentu owulacja występuje po 24 godzinach do 36? Czy jeśli stosunek był , w poniedziałek pod wieczor, to jest szansa, że mogło się udać? Czy udało się komuś za pierwszym razem zejść w ciążę?

• Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    na pewno co najmniej kilku dziewczynom stąd udało się zajść w ciążę za pierwszym razem, ale myślę niestety że to jest raczej wyjątek a nie reguła - natura chyba jednak potrzebuje więcej czasu :)
    Mi nie udaje się tak naprawdę od końca grudnia, ale wtedy jeszcze nie starałam się tak na poważnie.
    Co do Clearblue - pewnie to o co pytasz jest opisane w instrukcji testy, ale tak właśnie się przyjmuje - że owulacja powinna nastąpić mniej więcej w ciągu 24 - 36 godzin. Sama używam tych testów owulacyjnych :)

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75, Wit. D, Prenatal Duo

4cs 📌🍀

26.05 (12 dpo) - ⏸️.
    17.06 - bije serduszko ❤️
    28.07 - prenatalne 👍 🩵 CRL 6,89 cm
    15.09 - połówkowe, 306 g chłopczyka 🩵
    Rośnij dzidziusiu 🥹

💫team #rodzew2026 🪄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ