X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Clostilbegyt od 2 dnia culling
Odpowiedz

Clostilbegyt od 2 dnia culling

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Mam pytanie czy któraś z Was brała Clo od 2 dnia cyklu do 6. Mój cykl trwa 32 dni. Powiedzcie kiedy trzeba wspolzyc żeby były jak najwieksze szanse na ciaże?

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 21 września 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kwestia indywidualna, bo przecież zależy kiedy owulujesz. Zapisuj sobie obserwacje w aplikacji i bedziesz wiedziała, kiedy szanse największe ;)

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Spoczko Koleżanka

Wysłany: 2 października 2020, 03:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by któraś miała jakieś opakowanie clostilbegytu to chętnie odkupię.
    Mail [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ