Co i w jaki sposób zaburza pomiar temperatury
-
WIADOMOŚĆ
-
Wedmoczka wrote:witam
a mnie zastanawia brak spadku temperatury i okres...owszem miałam wczoraj stan podgorączkowy a krwawienie tylko wczoraj i dziś pól dnia...i tak myślę czy nie zrobić testu jutro czy jednak to spowodowane przeziębieniem??Co sądzicie??
Możesz pomiary temp. zaczynać w 4 dc wtedy już tempka będzie nisko. -
Myszusia wrote:Witajcie Dziewczyny
Po wypiciu alkoholu, mój wykres jest inny. Zawsze temp. są wyższe niż normalnie.
U mnie to samo. Wydaje mi się że aby pomiar był prawdziwie miarodajny to trzebaby nic nie pić, nie jeść, nie brać żadnych leków, nie denerwować się itd wszystko moze zaburzyć pomiaragania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A mi się wydaje i nawet gdzieś o tym wspomnialam ze temperature moze zaburzac temperatura w pomieszczeniu, u mnie rozba jest z rana i wyjres tez wyglada jak góry i doliny
Ale widze że TObie się udało mimo że faktycznie skoki na wykresie są pokrręcone gratulacje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam też, że niby PRZED @ temp. spada, ale szczerze zauważyłam, ze u niektórych dziewczyn faktycznie tak jest a u niektórych nie.
Dziewczyny mam pytanie, czy moje temp. 35.8 (nawet35.7) jest normalna? nie jest za niska? Mam niedoczynność tarczycy (czytałam, ze to tez może być powodem), ale żeby aż taka niska temp?❤❤ -
Myszusia wrote:Słyszałam też, że niby PRZED @ temp. spada, ale szczerze zauważyłam, ze u niektórych dziewczyn faktycznie tak jest a u niektórych nie.
Dziewczyny mam pytanie, czy moje temp. 35.8 (nawet35.7) jest normalna? nie jest za niska? Mam niedoczynność tarczycy (czytałam, ze to tez może być powodem), ale żeby aż taka niska temp?
tak, takie temperatury tez sie zdarzają, poobserwuj sie przez parę cykli, zobacz czy to u Ciebie norma -
Damaris wrote:No właśnie dziwne mi się to wydaje że w pierwszej fazie normalnie mam 36.4 lub 36.5 a następnego dnia po stosunku 36.7. Juz 3 razy tak miałam wiec może wspolzycie wpływa u mnie na temperaturę. Cóż... będę dalej obserwować
Ja mniewam wyższa temperaturę w środku po zbyt intensywnym seksie... -