co jest z moim cylkem :(
-
Monika86 - widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji - zdaje się "kontaktowałyśmy" się na forum w tej samej sprawie...Ja tez jestem w I fazie cyklu, a temperaturę mam bardzo podwyższoną, z tym że u mnie jest to spowodowane krwawieniem śródcyklicznym, po ktorym pojawił się płodny śluz (czyli owulacja rzekomo była) - mój cykl w dalszym ciągu trwa...Czekam już na okres, bo bardzo źle znoszę ten dziwny stan...
Czy zanim podniosła Ci sie temperatura OVU wyznaczył owulację? Zaobserwowałaś u siebie płodny śluz?Obserwuję - nie planuję (jeszcze).
*** Zdiagnozowane PCOS z tendencją do powstawania torbieli czynnościowych. -
Własnie doczytałam pod Twoim wykresem, że byłas u gina...Czyli wszystko się już wyjaśniło, tak? To było jednak plamienie śródcykliczne?
Ja chyba jestem w podobnej sytuacji, choć obserwuję to u siebie po raz pierwszy...Obserwuję - nie planuję (jeszcze).
*** Zdiagnozowane PCOS z tendencją do powstawania torbieli czynnościowych. -
Andzia_:) wrote:Własnie doczytałam pod Twoim wykresem, że byłas u gina...Czyli wszystko się już wyjaśniło, tak? To było jednak plamienie śródcykliczne?
Ja chyba jestem w podobnej sytuacji, choć obserwuję to u siebie po raz pierwszy...monikaw86 -
Tak może wyglądać cykl np po ciąży biochemicznej. Organizm potrzebuje czasu na powrót do normy. Hormony szaleją. Zwykle charakteryzuje się to wysoką (jak na daną osobę) temperaturą oraz brakiem owulacji (progesteron w zwiększonej ilości oraz resztki B-hCG trzymają temperaturę i nie dopuszczają do jajeczkowania). Czas trwania cyklu może być zmieniony - krótki zwykle.
Trzeba przeczekać i obserwować kolejny cykl.aga.just lubi tę wiadomość
-