X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co mi tak ta tempka skacze...ech pomóżcie
Odpowiedz

Co mi tak ta tempka skacze...ech pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę zerknijcie na mój wykres, juz ni mam sily...

b930aa0cdd7c633327120cc153ba390e.png

mrulinka
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 6 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to że dopiero się szykuje do owulacji. Badałaś może prolaktynę? Bo faktycznie masz dość duże wahania w I faxzie cyklu.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justeck wrote:
    Wygląda na to że dopiero się szykuje do owulacji. Badałaś może prolaktynę? Bo faktycznie masz dość duże wahania w I faxzie cyklu.

czekam dopiero na wyniki prolaktyny...bedą za tydzień. tak się martwię

mrulinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ