X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co powiecie na temat mojego wykresu?
Odpowiedz

Co powiecie na temat mojego wykresu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu totalnie zgłupiałam... Początkowo owulację wyznaczono na 8 dzień cyklu, ale nie potwierdzał jej ani test owulacyjny, ani śluz... Potem przesunęło mi dzień wystąpienia owulacji na 11 d.c. Dopadło mnie przeziębienie połączone z gorączką i temperatury powędrowały w górę, więc każdą z tych podwyższonych odfajkowałam by OF nie brał ich pod uwagę i dzień owulacji został przesunięty z powrotem na 8 d.c. W niedzielę dodałam temperaturę, znowu przesunęło go na 11, dziś z kolei wrócił na 8 d.c. Co się dzieje?
    Mam problem ze śluzem, mianowicie jest go tak mało, że trudno jest mi go rozpoznać i muszę go "ręcznie wygrzebywać" ;) Jeśli już występuje u mnie jakikolwiek śluz płodny, to jest on wodnisty a nie rozciągliwy i w tym cyklu zdecydowanie pojawił się dopiero teraz. Zarówno w 8 jak i w 11 dniu cyklu śluz był biały, gęsty i na pewno nie nazwałabym go płodnym.
    Testy owulacyjne mogą być felerne, bo zakupiłam je na Allegro w promocyjnej cenie - 50gr/szt, ale... od kilku dni na teście widzę drugą kreskę. Co prawda jest na tyle jasna, że nie można uznać testu za pozytywny, ale krecha jest i widział ją też mój M (myślałam, że już sobie sama wmawiam, że ją widzę :D). Poprzednie testy wychodziły zdecydowanie negatywnie, brak nawet cienia drugiej krechy.
    Jak mam to rozumieć? :(

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem do owulacji jeszcze nie doszło a OF często głupoty pokazuje więc się nim nie przejmuj.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :) Właśnie odnotowałam pozytywny test owulacyjny :) Wszystko na najlepszej drodze!

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ