Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów co z ta temperatura???
Odpowiedz

co z ta temperatura???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M.M.K Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi co sie dzieje u mnie??? Ta tempka jakas bardzo niska jak nigdy. Wczesniej mialam powyższej 36.3 i plus a teraz nawet nie ma 36.2 :( mierze o 7 nie jak wczesniej w cyklach o 7:30 .

amba_2 lubi tę wiadomość

http://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic się nie dzieje im wcześniej mierzysz tym niższa
    wszystko ok

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • M.M.K Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy to normalne ze kuje mnie brzuch miedzi pepkiem a zebrami. Chyba @ idzie ; (

http://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
  • mordulka21 Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Jestem 4 dni po owulacji. Wczoraj temperatura 37.0 a dziś nagły spadek do 36,6. Co to może oznaczać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam podobnie im szybciej mierzę tym niższa np. o 6 rano jest 36,6 - 7 a już o 7,30 jest 36,9 a potem przez cały dzień waha się od 37,1 do 37,5 - 7 :-( pewnie na okres :-(

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie nie ma sie czym martwic ;)

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ