Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Coś nie tak z moim cyklem?
Odpowiedz

Coś nie tak z moim cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glucia Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam pomocy ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego tematu :(
    Ostatnią miesiączkę dostałam 18 września i trwała 7 dni. Po tym chwilka przerwy (aż 8 dni!) i dziś znów dostałam (czegoś dziwnego) nie wiem nawet jak to nazwać? No właśnie w tym problem po ostatniej miesiączce dostałam brązowego śluzu. Dziś zauważyłam brązowy śluz zmieszany nawet ze sporą ilością krwi który później zamienił się w śluz koloru brudnoróżowego. Nie wiem co o tym myśleć dodam też okres mam niereguralny z którym różnie bywa, współżyję. Hmm na dodatek nic mnie nie boli tak jak zawsze przy okresie (w sumie to moje bóle są tragiczne) a teraz nic może lekkie pobolewanie w pachwinach i krzyżu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację?

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslę ze powinnas to zglosic lekarzowi. Moze zleci badania hormonalne

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ