X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Coś nie tak z moim cyklem?
Odpowiedz

Coś nie tak z moim cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glucia Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam pomocy ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego tematu :(
    Ostatnią miesiączkę dostałam 18 września i trwała 7 dni. Po tym chwilka przerwy (aż 8 dni!) i dziś znów dostałam (czegoś dziwnego) nie wiem nawet jak to nazwać? No właśnie w tym problem po ostatniej miesiączce dostałam brązowego śluzu. Dziś zauważyłam brązowy śluz zmieszany nawet ze sporą ilością krwi który później zamienił się w śluz koloru brudnoróżowego. Nie wiem co o tym myśleć dodam też okres mam niereguralny z którym różnie bywa, współżyję. Hmm na dodatek nic mnie nie boli tak jak zawsze przy okresie (w sumie to moje bóle są tragiczne) a teraz nic może lekkie pobolewanie w pachwinach i krzyżu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację?

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslę ze powinnas to zglosic lekarzowi. Moze zleci badania hormonalne

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ