Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Coś nie tak z moim cyklem?
Odpowiedz

Coś nie tak z moim cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glucia Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam pomocy ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego tematu :(
    Ostatnią miesiączkę dostałam 18 września i trwała 7 dni. Po tym chwilka przerwy (aż 8 dni!) i dziś znów dostałam (czegoś dziwnego) nie wiem nawet jak to nazwać? No właśnie w tym problem po ostatniej miesiączce dostałam brązowego śluzu. Dziś zauważyłam brązowy śluz zmieszany nawet ze sporą ilością krwi który później zamienił się w śluz koloru brudnoróżowego. Nie wiem co o tym myśleć dodam też okres mam niereguralny z którym różnie bywa, współżyję. Hmm na dodatek nic mnie nie boli tak jak zawsze przy okresie (w sumie to moje bóle są tragiczne) a teraz nic może lekkie pobolewanie w pachwinach i krzyżu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację?

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslę ze powinnas to zglosic lekarzowi. Moze zleci badania hormonalne

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ