X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Coś nie tak z moim cyklem?
Odpowiedz

Coś nie tak z moim cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glucia Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam pomocy ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego tematu :(
    Ostatnią miesiączkę dostałam 18 września i trwała 7 dni. Po tym chwilka przerwy (aż 8 dni!) i dziś znów dostałam (czegoś dziwnego) nie wiem nawet jak to nazwać? No właśnie w tym problem po ostatniej miesiączce dostałam brązowego śluzu. Dziś zauważyłam brązowy śluz zmieszany nawet ze sporą ilością krwi który później zamienił się w śluz koloru brudnoróżowego. Nie wiem co o tym myśleć dodam też okres mam niereguralny z którym różnie bywa, współżyję. Hmm na dodatek nic mnie nie boli tak jak zawsze przy okresie (w sumie to moje bóle są tragiczne) a teraz nic może lekkie pobolewanie w pachwinach i krzyżu. Czy któraś z Was może miała podobną sytuację?

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslę ze powinnas to zglosic lekarzowi. Moze zleci badania hormonalne

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ