Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cyclotest baby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie grupowiczki :) Mam cykle nieregulane od 26 do 32 dni,nigdy nie wiem jaka bedzie długość cyklu i kiedy wypadnie owulacja,więc postanowiłam zakupić cyclotest baby. Obecnie korzystam z niego 3 cykl, mam takie pytanie czy któraś z Pań też z niego korzysta i może się pochwalić jak u niej się sprawdza i czy pomógł w zajściu w ciążę, już mi brak cierpliwości :(

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystam drugi cykl i szczerze powiedziawszy służy mi tylko do mierzenia temperatury :) cyklotest ponoc "uczy" się cyklu przez 6miesięcy, także na razie jego wskazania nie są wiarygodne :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak przeczytałam w instrukcji :) już zauważyłam,że w tym 3 cyklu pomiarów komputerkiem zwęził o jeden dzień dni płodne.

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ