X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cyclotest baby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie grupowiczki :) Mam cykle nieregulane od 26 do 32 dni,nigdy nie wiem jaka bedzie długość cyklu i kiedy wypadnie owulacja,więc postanowiłam zakupić cyclotest baby. Obecnie korzystam z niego 3 cykl, mam takie pytanie czy któraś z Pań też z niego korzysta i może się pochwalić jak u niej się sprawdza i czy pomógł w zajściu w ciążę, już mi brak cierpliwości :(

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystam drugi cykl i szczerze powiedziawszy służy mi tylko do mierzenia temperatury :) cyklotest ponoc "uczy" się cyklu przez 6miesięcy, także na razie jego wskazania nie są wiarygodne :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak przeczytałam w instrukcji :) już zauważyłam,że w tym 3 cyklu pomiarów komputerkiem zwęził o jeden dzień dni płodne.

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ