Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cyclotest baby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie grupowiczki :) Mam cykle nieregulane od 26 do 32 dni,nigdy nie wiem jaka bedzie długość cyklu i kiedy wypadnie owulacja,więc postanowiłam zakupić cyclotest baby. Obecnie korzystam z niego 3 cykl, mam takie pytanie czy któraś z Pań też z niego korzysta i może się pochwalić jak u niej się sprawdza i czy pomógł w zajściu w ciążę, już mi brak cierpliwości :(

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystam drugi cykl i szczerze powiedziawszy służy mi tylko do mierzenia temperatury :) cyklotest ponoc "uczy" się cyklu przez 6miesięcy, także na razie jego wskazania nie są wiarygodne :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak przeczytałam w instrukcji :) już zauważyłam,że w tym 3 cyklu pomiarów komputerkiem zwęził o jeden dzień dni płodne.

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ