Cykl bezowulacyjny?
-
WIADOMOŚĆ
-
To znowu ja... Mam problem z interpretacja mojego wykresu, wczytuje sie w ta metode Rotzera i dalej nic nie wiem. Zakładajac ze szczyt sluzu byl 11 dc, linia podstawowa bedzie przeprowadzona przez tempke 36,49, no i nie mam 3 kolejnych wyzszych temperatur. Chyba cos ze mna nie tak
-
Atakasobiejedna wrote:To znowu ja... Mam problem z interpretacja mojego wykresu, wczytuje sie w ta metode Rotzera i dalej nic nie wiem. Zakładajac ze szczyt sluzu byl 11 dc, linia podstawowa bedzie przeprowadzona przez tempke 36,49, no i nie mam 3 kolejnych wyzszych temperatur. Chyba cos ze mna nie tak
-
Jeszcze rano bym nie byla przekonana ze jest jeszcze mozliwy jakis sluz, bo generalnie to posucha od kilku dni Ale kolo poludnia zauwazylam baardzo niewielkie ilosci sluzu rozciagliwego na jakies 2-3 cm, przezroczysty, wiec moze faktycznie bedzie jeszcze jedno podejscie do owulacji.
-
Czy dobrze mysle ze jezeli tempka utrzyma sie powyzej 36,57 (tam bym przeprowadzila linie) to bedzie oznaczalo ze owu ok 17 dc? Wtedy po raz drugi w tym cyklu pojawil sie sluz najlepszej jakosci (wczesniej szczyt sluzu okreslilabym na 11 dc, ale tempka nie wskazywala na owu).
-
Hej dziewczyny! moj wykres w tym cyklu wyglada dosyc dziwnie, aczkolwiek na pewno udalo mi sie zaobserwowac sluz plodny, szczyt sluzu byl 16.03. Czy mozliwe, ze byla (bedzie) owulacja, czy juz ten cykl musze spisac na straty? To jest dopiero drugi cykl w ktorym mierze temperatury, w poprzednim byl skok w 14 dc. Cykle mam zazwyczaj ok. 30-36 dni, ale zdarzaja sie tez dluzsze i krotsze (ostatni byl 29 dni).
-
Tigana wrote:Hej dziewczyny! moj wykres w tym cyklu wyglada dosyc dziwnie, aczkolwiek na pewno udalo mi sie zaobserwowac sluz plodny, szczyt sluzu byl 16.03. Czy mozliwe, ze byla (bedzie) owulacja, czy juz ten cykl musze spisac na straty? To jest dopiero drugi cykl w ktorym mierze temperatury, w poprzednim byl skok w 14 dc. Cykle mam zazwyczaj ok. 30-36 dni, ale zdarzaja sie tez dluzsze i krotsze (ostatni byl 29 dni).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 17:30
-