X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cykl bezowulacyjny po odstawieniu Bromergonu?
Odpowiedz

Cykl bezowulacyjny po odstawieniu Bromergonu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Limosa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Mierzę temperaturę już czwarty cykl. Dwa cykle temu (na początku) odstawiłam Bromergon, czyli poprzedni cały cykl był "czysty", bez leków, mimo to nie zauważyłam nic niepokojącego w kształcie wykresu. Teraz jednak dzień przewidywanej owulacji minął, a na wykresie brak skoku. Czyżby to był cykl bezowulacyjny? Wiem, że takie występują u każdej kobiety, ale martwię się czy to nie brak owulacji spowodowany podwyższeniem prolaktyny.
    Miesiąc temu robiłam badanie, w tym ładnym cyklu, i prolaktyna była nieznacznie podwyższona.

07034f2fb1f8.jpg
    a057b2d185b7.jpg
    e5e783fd25c6.jpg
    f283677a93ab.jpg

3jgx90bvoj1fla1b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ