X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cykl bezowulacyjny po odstawieniu Bromergonu?
Odpowiedz

Cykl bezowulacyjny po odstawieniu Bromergonu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Limosa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Mierzę temperaturę już czwarty cykl. Dwa cykle temu (na początku) odstawiłam Bromergon, czyli poprzedni cały cykl był "czysty", bez leków, mimo to nie zauważyłam nic niepokojącego w kształcie wykresu. Teraz jednak dzień przewidywanej owulacji minął, a na wykresie brak skoku. Czyżby to był cykl bezowulacyjny? Wiem, że takie występują u każdej kobiety, ale martwię się czy to nie brak owulacji spowodowany podwyższeniem prolaktyny.
    Miesiąc temu robiłam badanie, w tym ładnym cyklu, i prolaktyna była nieznacznie podwyższona.

07034f2fb1f8.jpg
    a057b2d185b7.jpg
    e5e783fd25c6.jpg
    f283677a93ab.jpg

3jgx90bvoj1fla1b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ