X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cykle po odstawieniu.
Odpowiedz

Cykle po odstawieniu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka96 wrote:
    Ja niedawno oglądałam galerię wykresów. Czasem wykresy wyglądały gorzej od mojego i się udawało, a czasem książkowe. No i dużo dziewczyn z różnymi przypadłościami zachodziły, także może jednak ;) na pewno trzeba nam kobietom cierpliwości więcej :)

Jak pisałam wyżej dla mnie wykresy są nie miarodajne. Za dużo czynników na to wpływa. Poza tym moje wykresy (a właściwie dwa bo więcej było bezsensem) to nijak mają się do tego co lekarz widzi na usg albo jakie są badania hormonalne ;p Ja po prostu sił nie mam bo od ponad 7 lat się leczę i męczę z hormonami i kobiecymi sprawami.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... to współczuję :( życzę szybkiego rozwiązania problemów <3

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka96 wrote:
    Ojej... to współczuję :( życzę szybkiego rozwiązania problemów <3

Ehh... Żeby się dało coś rozwiązać ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ