X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cykle po odstawieniu.
Odpowiedz

Cykle po odstawieniu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka96 wrote:
    Ja niedawno oglądałam galerię wykresów. Czasem wykresy wyglądały gorzej od mojego i się udawało, a czasem książkowe. No i dużo dziewczyn z różnymi przypadłościami zachodziły, także może jednak ;) na pewno trzeba nam kobietom cierpliwości więcej :)

Jak pisałam wyżej dla mnie wykresy są nie miarodajne. Za dużo czynników na to wpływa. Poza tym moje wykresy (a właściwie dwa bo więcej było bezsensem) to nijak mają się do tego co lekarz widzi na usg albo jakie są badania hormonalne ;p Ja po prostu sił nie mam bo od ponad 7 lat się leczę i męczę z hormonami i kobiecymi sprawami.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej... to współczuję :( życzę szybkiego rozwiązania problemów <3

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka96 wrote:
    Ojej... to współczuję :( życzę szybkiego rozwiązania problemów <3

Ehh... Żeby się dało coś rozwiązać ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ