X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy BetaHCG z krwi może się mylić?
Odpowiedz

Czy BetaHCG z krwi może się mylić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Cały czas wychodzą mi testy ciążowe pozytywne jednakże dziś zrobiłam BetaHCG i wyszedł <0.1 . Testy wychodzą mi pozytywne właściwie różnych firm. Ostatnio pisałam o pozytywnych testach ciążowych w niedziele. Nie wiem co myśleć. Okres spóźnia się 10 dni śluz szyjkowy jest niepłodny, ciężki. Nie czuje się nawet jakby ten okres miało coś zapowiadać. Ktoś miał taką Sytuację?

• Robak Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W laboratorium zawsze mogą się pomylić, chociaż to mało prawdopodobne. Najlepiej zrób ponownie betę i udaj się do ginekologa.

Niki345 lubi tę wiadomość

za85tzc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ