Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy BetaHCG z krwi może się mylić?
Odpowiedz

Czy BetaHCG z krwi może się mylić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Cały czas wychodzą mi testy ciążowe pozytywne jednakże dziś zrobiłam BetaHCG i wyszedł <0.1 . Testy wychodzą mi pozytywne właściwie różnych firm. Ostatnio pisałam o pozytywnych testach ciążowych w niedziele. Nie wiem co myśleć. Okres spóźnia się 10 dni śluz szyjkowy jest niepłodny, ciężki. Nie czuje się nawet jakby ten okres miało coś zapowiadać. Ktoś miał taką Sytuację?

• Robak Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W laboratorium zawsze mogą się pomylić, chociaż to mało prawdopodobne. Najlepiej zrób ponownie betę i udaj się do ginekologa.

Niki345 lubi tę wiadomość

za85tzc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ