X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów CZy jest jeszccze szansa?? Zerkniejcie na wykres
Odpowiedz

CZy jest jeszccze szansa?? Zerkniejcie na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny czy jest szansa na to że jestem w ciąży, zrobiłam dzisiaj test ale wyszedł negatywny, a okres mi się spóźnia już dwa dni. Czy temperatura powinna spaść do poziomu niskich temperatur jeśli nie jestem w ciązy??

• zlobk Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziorr, myślę, że powinna, więc szansa jeszcze jest a testy ma tym etapie się czasem mylą. Trzymam kciuki!

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zlobk wrote:
    Andziorr, myślę, że powinna, więc szansa jeszcze jest a testy ma tym etapie się czasem mylą. Trzymam kciuki!
    Niestety Andziorr już dostał @ :(

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • zlobk Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z samej miniaturki to nie wynikało :(

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ