Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy jest tu jeszcze szansa.
Odpowiedz

czy jest tu jeszcze szansa.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • my dream Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spójrzcie proszę na mój wykres i poweidzcie czy jest jeszcze szansa w tym cyklu ??
    c2934dd6a8807fa69fea206023b23428.png

mhsvh371pdpt408y.png
  • Frelka Ekspertka

Wysłany: 15 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czuję się ekspertem w temacie, ale wydaje mi się, że tak :) Trzymam kciuki :*

Aniołek [*] 21.11.2013, 5 tc
    Krupeczka <3 29.08.2015
    0e8cf70093.png
  • karolca Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, szansa jest. Szansa jest zawsze póki nie ma okresu :)

Anielka27 lubi tę wiadomość

• marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres bardzo ladny:) Tak jak karolcia pisze, dopoki nie ma @, szansa jest :)

• aneta0987 Znajoma

Wysłany: 23 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Jestem nowa, zaczęłam mierzyć od niedawna moją temp. i zniknął mi detektor płodności. Nie wiem co dalej robić, nigdy wcześniej nie mierzyłam temperaturki, a przy tym mam krótkie 24d.cykle. Czy coś można stwierdzić po moim wykresie??
    daea41e958f5073112833ca2dcbb8334.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 09:59

cu64v3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierz temperaturę do samego końca. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć ponieważ często przed okresem temperatura wzrasta tak jak w przypadku ciąży co może być bardzo mylące. Jeżeli nie dostaniesz miesiączki w dniu kiedy powinna się pojawić zrób z rana test (np. następnego dnia)
    Trzymam kciuki :)

aneta0987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też jestem nowa. Weszłam tu ponieważ od dawna już choruję na niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemię i już nie wiem co robić. Kiedyś lekarz mi powiedział, że mam bardzo małe szanse, ale nie chcę jeszcze się poddać. Mierzę temperaturę i codziennie tu zaglądam. Jak myślicie, czy to jest w ogóle możliwe przy moich chorobach? Czy ja mam jakąś szansę?

• Adus88 Nowa

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sądzicie o tym wykresie? jest jeszcze szansa dla mnie?
    temperatury miałam dość wysokie, detektor oznak ciąży pokazuje mi dziś 88 %, w poprzednim cyklu już 10 dni po owulacji dostałam okres, teraz spóźnia mi się 4 dni. 2 dni temu zrobiłam test i niestety wyszedł negatywnie :( jak sądzicie, nie ma już nadziei? :(

980d09461a580c4ef6381db608cf29a0.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ