czy jest tu jeszcze szansa.
-
Hej.
Jestem nowa, zaczęłam mierzyć od niedawna moją temp. i zniknął mi detektor płodności. Nie wiem co dalej robić, nigdy wcześniej nie mierzyłam temperaturki, a przy tym mam krótkie 24d.cykle. Czy coś można stwierdzić po moim wykresie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 09:59
-
nick nieaktualnyMierz temperaturę do samego końca. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć ponieważ często przed okresem temperatura wzrasta tak jak w przypadku ciąży co może być bardzo mylące. Jeżeli nie dostaniesz miesiączki w dniu kiedy powinna się pojawić zrób z rana test (np. następnego dnia)
Trzymam kciukianeta0987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja też jestem nowa. Weszłam tu ponieważ od dawna już choruję na niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemię i już nie wiem co robić. Kiedyś lekarz mi powiedział, że mam bardzo małe szanse, ale nie chcę jeszcze się poddać. Mierzę temperaturę i codziennie tu zaglądam. Jak myślicie, czy to jest w ogóle możliwe przy moich chorobach? Czy ja mam jakąś szansę?
-
Dziewczyny co sądzicie o tym wykresie? jest jeszcze szansa dla mnie?
temperatury miałam dość wysokie, detektor oznak ciąży pokazuje mi dziś 88 %, w poprzednim cyklu już 10 dni po owulacji dostałam okres, teraz spóźnia mi się 4 dni. 2 dni temu zrobiłam test i niestety wyszedł negatywnie jak sądzicie, nie ma już nadziei?
-