czy jeszcze odbije
-
Hej dziewczyny, jestem na ovu od miesiąca, to już mój 3 cyklu i starania o drugie dziecko ( mam 3,5 letnią corke) . Nie wiem co się dzieje, miesiączka spóźnia mi sie juz 3 dni, zawsze mam wręcz do godziny, mimo to testy negatywne i temperatura spadła. Robić test z krwi, czy skoro temperatura spadła, to już nie ma sensu.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Witam;)
Od kilku dni mierzę sobie temperaturę, ale już tak dokładnie chcę się za to wziąć od kolejnego cyklu.
Chciałabym Was zapytać po jakim czasie od spadku temperatury dostajecie okresu?
Od wczoraj mam temperaturę 36,7, wcześniej miałam 36.9/37, Czy to znaczy, że niedługo dostanę okres?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia a to jest bardzo róznie, ale zazwyczaj spadek jest w granicach 36,30-36,60 i wtedy faktycznie zaraz nastepuje okres. Niemniej czasami i dziewczyny maja niskie temperatury i nie maja okresu za to poztywny test ciazowy, chociaz rzadko. Natomiast z Twojego wykresu ciezko cos powiedziec, bo nie zaznaczałas regularnie temperatur trzeba co najmniej od 4 dc.prowadzic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 19:05
-
nick nieaktualny
-
anuleczka91 wrote:Czy mogłabym prosić którąś z dziewczyn o spojrzenie na mój wykres?
Bo w sumie dopiero od niedawna zaczęłam mierzyć temperaturę, ale nie wiem czemu wydaje mi się, że jest za niska...
Liczyłam na to, że przed owulacją będzie się podnosiła..
-
anuleczka91 wrote:Czy mogłabym prosić którąś z dziewczyn o spojrzenie na mój wykres?
Bo w sumie dopiero od niedawna zaczęłam mierzyć temperaturę, ale nie wiem czemu wydaje mi się, że jest za niska...
Liczyłam na to, że przed owulacją będzie się podnosiła.. -