Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?

Oceń ten wątek:
  • Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasti trzymaj trzymaj, bo ja juz doslownie głupieje od tej nadziei i wątpliwości.. :) Od dwoch dni tylko lekkie pobolewanie brzucha, piersi przestały boleć, co zawsze do samej @ bolały po bokach. Nie nadążam ;)

Dzasti lubi tę wiadomość

f2w3ugpjvmeythue.png
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyś wrote:
    Dzasti trzymaj trzymaj, bo ja juz doslownie głupieje od tej nadziei i wątpliwości.. :) Od dwoch dni tylko lekkie pobolewanie brzucha, piersi przestały boleć, co zawsze do samej @ bolały po bokach. Nie nadążam ;)

Trzymam mocno :) Jak sie uda Ci to zazdroszczę :) oby miesiączka nie przyszla :) mnie tez bola tak bardziej po bokach, dzis lewy sutek mnie swędział a na prawej brodawce mam trzy linie pionowo, zyly od brodawki do gory piersi, co to jest ??? Krzyz boli i jajniki .. oh, jak ja bym bardzo chciala aby byloz wszystko pozytywnie i u Ciebie i mnie .

• Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ej .. dzis co robilam test rano i byl negatywny to tetaz oczywiscie spojrzałam na niego i znowu jest druga blada kreska !! Ten co robiłam dzis byl innej firmy. Dwa dni temu byl pink test a dzis.jakis pre test .. i co teraz ?

• Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po takim upływie czasu test jest niewiarygodny, ponieważ zachodzą związki chemiczne, które mogą dać błędne wyniki testu. Nie bierz tego pod uwagę. Wyniki testu należy sprawdzać max do 5 minut.

f2w3ugpjvmeythue.png
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyś wrote:
    Ale po takim upływie czasu test jest niewiarygodny, ponieważ zachodzą związki chemiczne, które mogą dać błędne wyniki testu. Nie bierz tego pod uwagę. Wyniki testu należy sprawdzać max do 5 minut.

No to dupa :)

• Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam juz kciuki tylko za Ciebie Ancyś :)

Ancyś lubi tę wiadomość

• Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasti wrote:
    No to dupa :)
    Mówię Ci, zrób test w dzień albo po spodziewanej miesiączce. Nie nakręcaj się teraz, bo jak pamiętam to @ masz dostać jakoś za tydzień, tak? To test ma prawo wyjść negatywnie, z tego względu, że jest po prostu za wcześnie na wykrycie hormonu hcg. Jeszcze nic straconego. A jak u Ciebie z temperaturą?

Ja dzisiaj testowałam - negatyw. 26dc - 13dpo i negatyw :( Jak na razie @ nie ma, a temp się utrzymuje na poziomie 37. Hmm... czekamy.

f2w3ugpjvmeythue.png
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyś wrote:
    Mówię Ci, zrób test w dzień albo po spodziewanej miesiączce. Nie nakręcaj się teraz, bo jak pamiętam to @ masz dostać jakoś za tydzień, tak? To test ma prawo wyjść negatywnie, z tego względu, że jest po prostu za wcześnie na wykrycie hormonu hcg. Jeszcze nic straconego. A jak u Ciebie z temperaturą?

Ja dzisiaj testowałam - negatyw. 26dc - 13dpo i negatyw :( Jak na razie @ nie ma, a temp się utrzymuje na poziomie 37. Hmm... czekamy.

Wiem kochana by sie nie nakręcać ale bardzo bym chciała by te testy nawet które zostały wyznaczone w późniejszym czasie byly wiarygodne.
    Tak, miesiączke mam miec za okolo 5-6 dni. Mam nadzieję ze nie przyjdzie ;) jak na mnie temperatura jest okkej, dzis mialam 36.9 :)

No i u Ciebie jest ewidentny brak okresu, temperatura jest wysoka :)
    Masz 26dc, wiec chyba tez wczesnie na test, nie ? Moja znajoma ktora sie dowiedziała nie dawno ze bedzie mamą to test zrobila jak @ sie spoznila 9 dni, ile tobie sie spoznia ?

• Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja @ powinnam dostać dzisiaj, dlatego jak nie przyjdzie to powtórzę test za kilka dni. Ale się nie nastawiam.

mia4444 lubi tę wiadomość

f2w3ugpjvmeythue.png
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyś wrote:
    Ja @ powinnam dostać dzisiaj, dlatego jak nie przyjdzie to powtórzę test za kilka dni. Ale się nie nastawiam.

Okej, czekam z niecierpliwością :) ja ten test by byl wiarygodniejszy tez zrobie w dzien @ lub jak sie spozni kilka dni po i tez dam znac :)

• Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam dzis normalnie obiad, pyszny schabowy i tak po chwili zaczelo mi towarzyszyć dziwne uczucie guli w gardle, uczucie ze nie moge jej przelknac, pije specjalnie wiecej wody by ja przełknąć i nic . To zgaga ?

• mia4444 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasti zgaga to okropne pieczenie.
    3 mam za was kciuki :-)

74diwn15bdy1nj9o.png ❤❤❤.
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia4444 wrote:
    Dzasti zgaga to okropne pieczenie.
    3 mam za was kciuki :-)

Cześć Mia, nie, nic mnie nie piecze. Tylko dziwne uczucie ze cos tam mam i przełknąć nie moge :(

• mia4444 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasti to ja też tak mam. Jak bym coś miała a.nic nie mam.

74diwn15bdy1nj9o.png ❤❤❤.
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia4444, Uf, to głupie uczucie przeszło :) zas mialam pobudke w nocy, brzuch mnie bolał jak na to drugie, dzis rano temperatura 36.8, uczucie pragnieni a, sucho w ustach jak na kacu. Wstajac dzis i wczoraj mam uderzenia gorąca (wstaje z wilgotną koszulką) i bol pleców - krzyża, troche podbrzusze kuło wczoraj i w nocy, chyba @ sie zbliza wielkimi krokami :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 07:13

• Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ancyś wrote:

Hej , i co .. przyszła @ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 07:13

• Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i wiecie co zauważyłam ? Ze drazni mnie ucisk na przyklad: gumki od spodni dresowych, tak jak dzis w nocy, musiałam sie przebrac bo ten "ucisk" nie dawal mi spokju by usnela ..

• Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasti wrote:
    Hej , i co .. przyszła @ ?
    Na razie cisza w eterze. Brzuch mnie pobolewa jak by zaraz miala przyjsc. Dzisiaj jest 27dc a ja nigdy nie mialam dluzszych niz 26 co mnie bardzo dziwi. Jak co to juz zdarzaly sie krotsze o 2-3 dni.

f2w3ugpjvmeythue.png
  • Dzasti Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyś wrote:
    Na razie cisza w eterze. Brzuch mnie pobolewa jak by zaraz miala przyjsc. Dzisiaj jest 27dc a ja nigdy nie mialam dluzszych niz 26 co mnie bardzo dziwi. Jak co to juz zdarzaly sie krotsze o 2-3 dni.

No to faktycznie dziwnie, jak nawet sama po sobie to widzisz .. miejmy nadzieje ze nie przyjdzie do Ciebie :) nie korci Cie by zrobic juz test ? :) mi dzis towarzyszy uczucie bulgotania w brzuchu, ale bardziej na dole nie na srodku brzucha ,jak by mi sie cos przelewało, bol brzucha i chyba lekka biegunka .. albo bardziej zaparcie, brzuch boli ale jak ide zalatwic sprawe to nic mi sie nie dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 10:26

• Ancyś Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam podchodzić do tego z większym spokojem po wczorajszym negatywny teście, więc nie korci, nawet mimo tego, że test leży w zasięgu ręki. To jest dopiero dzień spóźnienia, więc myślę, że mogło się coś poprzesuwać. Tym bardziej, że wczoraj miałam trochę stresu. Ale jeśli do wieczora @ nie przyjdzie, to już zacznę coś podejrzewać ;)

f2w3ugpjvmeythue.png
‹‹ 8 9 10 11 12
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ