Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyś wrote:Dzasti trzymaj trzymaj, bo ja juz doslownie głupieje od tej nadziei i wątpliwości.. Od dwoch dni tylko lekkie pobolewanie brzucha, piersi przestały boleć, co zawsze do samej @ bolały po bokach. Nie nadążam
Trzymam mocno Jak sie uda Ci to zazdroszczę oby miesiączka nie przyszla mnie tez bola tak bardziej po bokach, dzis lewy sutek mnie swędział a na prawej brodawce mam trzy linie pionowo, zyly od brodawki do gory piersi, co to jest ??? Krzyz boli i jajniki .. oh, jak ja bym bardzo chciala aby byloz wszystko pozytywnie i u Ciebie i mnie . -
Dzasti wrote:No to dupa
Ja dzisiaj testowałam - negatyw. 26dc - 13dpo i negatyw Jak na razie @ nie ma, a temp się utrzymuje na poziomie 37. Hmm... czekamy. -
Ancyś wrote:Mówię Ci, zrób test w dzień albo po spodziewanej miesiączce. Nie nakręcaj się teraz, bo jak pamiętam to @ masz dostać jakoś za tydzień, tak? To test ma prawo wyjść negatywnie, z tego względu, że jest po prostu za wcześnie na wykrycie hormonu hcg. Jeszcze nic straconego. A jak u Ciebie z temperaturą?
Ja dzisiaj testowałam - negatyw. 26dc - 13dpo i negatyw Jak na razie @ nie ma, a temp się utrzymuje na poziomie 37. Hmm... czekamy.
Wiem kochana by sie nie nakręcać ale bardzo bym chciała by te testy nawet które zostały wyznaczone w późniejszym czasie byly wiarygodne.
Tak, miesiączke mam miec za okolo 5-6 dni. Mam nadzieję ze nie przyjdzie jak na mnie temperatura jest okkej, dzis mialam 36.9
No i u Ciebie jest ewidentny brak okresu, temperatura jest wysoka
Masz 26dc, wiec chyba tez wczesnie na test, nie ? Moja znajoma ktora sie dowiedziała nie dawno ze bedzie mamą to test zrobila jak @ sie spoznila 9 dni, ile tobie sie spoznia ? -
Ancyś wrote:Ja @ powinnam dostać dzisiaj, dlatego jak nie przyjdzie to powtórzę test za kilka dni. Ale się nie nastawiam.
Okej, czekam z niecierpliwością ja ten test by byl wiarygodniejszy tez zrobie w dzien @ lub jak sie spozni kilka dni po i tez dam znac -
Mia4444, Uf, to głupie uczucie przeszło zas mialam pobudke w nocy, brzuch mnie bolał jak na to drugie, dzis rano temperatura 36.8, uczucie pragnieni a, sucho w ustach jak na kacu. Wstajac dzis i wczoraj mam uderzenia gorąca (wstaje z wilgotną koszulką) i bol pleców - krzyża, troche podbrzusze kuło wczoraj i w nocy, chyba @ sie zbliza wielkimi krokami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 07:13
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ancyś wrote:Na razie cisza w eterze. Brzuch mnie pobolewa jak by zaraz miala przyjsc. Dzisiaj jest 27dc a ja nigdy nie mialam dluzszych niz 26 co mnie bardzo dziwi. Jak co to juz zdarzaly sie krotsze o 2-3 dni.
No to faktycznie dziwnie, jak nawet sama po sobie to widzisz .. miejmy nadzieje ze nie przyjdzie do Ciebie nie korci Cie by zrobic juz test ? mi dzis towarzyszy uczucie bulgotania w brzuchu, ale bardziej na dole nie na srodku brzucha ,jak by mi sie cos przelewało, bol brzucha i chyba lekka biegunka .. albo bardziej zaparcie, brzuch boli ale jak ide zalatwic sprawe to nic mi sie nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 10:26
-
Zaczęłam podchodzić do tego z większym spokojem po wczorajszym negatywny teście, więc nie korci, nawet mimo tego, że test leży w zasięgu ręki. To jest dopiero dzień spóźnienia, więc myślę, że mogło się coś poprzesuwać. Tym bardziej, że wczoraj miałam trochę stresu. Ale jeśli do wieczora @ nie przyjdzie, to już zacznę coś podejrzewać