Czy mogę być w ciąży przy takim wykresie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyś wrote:Zaczęłam podchodzić do tego z większym spokojem po wczorajszym negatywny teście, więc nie korci, nawet mimo tego, że test leży w zasięgu ręki. To jest dopiero dzień spóźnienia, więc myślę, że mogło się coś poprzesuwać. Tym bardziej, że wczoraj miałam trochę stresu. Ale jeśli do wieczora @ nie przyjdzie, to już zacznę coś podejrzewać
Oby sie udalo, czekam na dobre wieści !
No tak, zawsze ten jeden dzien poślizgu moze byc powodowany stresem albo po prostu sie poprzesuwalo Bo u mnie w otoczeniu kolejna osoba wlasnie jest w ciazy a mi sie kiełkuje uczucie zazdrości ...Ancyś lubi tę wiadomość
-
Ancyś wrote:No przyszla dzisiaj niestety. Ale cos bardzo skąpo w porownaniu co zawsze z pierwszym dniem @ mnie zalewalo a tutaj nawet wkładka wystarczy.. Dziwnie, dziwnie..
-
Sama nie wiem, pewnie sie rozkreci bo brzuch boli coraz bardziej.
Nowy cykl, nowe starania. Tak jak mówiłam wcześniej, zaraz po @ zaczynam stanowczo mierzyć temperaturę. Może wyceluję w szczęśliwe numerki. Z Ovu wynika, że owulacja wypada na koniec kwietnia, więc działamyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 18:13
-
Trzymam kciuki za następny cykl i miejmy nadzieje z pozytywnym wynikiem ! działaj kochana, sumiennie zapisuj temperatur i daj znac ja nadal czekam na @ i mam do niej kilka dni. Teraz bedac w ubikacji, na papierze zobaczylam lekki sluz i cos lekko bardzo brazowo- czerwone a do @ przecież okolo 4 dni .. brzuch boli, podbrzusze, plecy - krzyz tez i lekko mi nie dobrze, piersi bez zmian znaczy dalej bola i widac zyly . Co to za sluz lekko zabarwiony ? Znak ze miesiaczka bedzie wczesniej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 22:16
-
Ancyś wrote:Albo znak zwiastujący plamienie implantacyjne Jestem dobrej myśli! Trzymam kciuki, żeby chociaż tobie się udało
Oj Ancyś, miło by bylo gdyby to bylo zwiazane z zagniezdzeniem kruszynki ale .. miesiączki dostalam w nocy, plecy bola, nie dobrze mi i bol głowy .. na razie jest skąpa ale to dopiero pierwszy dzien wiec .. a na popołudnie do pracy i snieg pada .. a u Ciebie dalej tak jej malo jest ? -
Dzasti wrote:I czemu ta cholera przyszla o tyle dni wcześniej ?! Raczej jak juz to dzien opóźnienia ale zeby wczesniej ?? I to 3 dni ..
na termin miesiączki ma wiele czynników wpływ, stres przemęczenie itp. przecież nie żyjemy w sterylnych idealnych warunkachDzasti lubi tę wiadomość
-
Hej,
licze na Wasza pomoc
Ponizeej moj wykres. Kiedy moglam miec owulacje? Powinnam bardziej sugerowac sie sluzem i temperatura czy testem owu? W poprzednim cyklu test byl rowniez w 20dc pozytywny. -przy czym cykle mam 30-31 dniowe
https://ovufriend.pl/graph/b86722a3ed51833e02c1d0b46e7cebddWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 11:33
7 miesiecy po poronieniu
2cs - test pozytywny -
Dzasti wrote:Oj Ancyś, miło by bylo gdyby to bylo zwiazane z zagniezdzeniem kruszynki ale .. miesiączki dostalam w nocy, plecy bola, nie dobrze mi i bol głowy .. na razie jest skąpa ale to dopiero pierwszy dzien wiec .. a na popołudnie do pracy i snieg pada .. a u Ciebie dalej tak jej malo jest ?
Dziewczyny, a bierze któraś z Was może olej z wiesiołka w kapsułkach? W jakiej ilości najlepiej brać, na opakowaniu jest napisane, że 2 kapsułki 3x dziennie, ale czy to nie za dużo? -
hej DZIEWCZYNY , BYLAM U LEKARZA I MNIE ZATKALO , CO INNEGO MOWIL NIZ MOJ LEKARZ. MAM BRAC MIOVARIAN, I CZEKAC ALE NAJPIER MUSZE ODPUSCIC I WYLECZYC INFEKCJE WIEC U MNIE ODPADA DO MAJA NAPEWNO NIE ROUZMIEM TEGO ( NIBY MIALAM PROBLEM Z PROLAKTYNA U MOJEGO LEKARZA ) A U PROFESORA JUZ NIE I WYKRYL CO INNEGO , NIE MOGE TEGO POJAC ZE BEDAC CO TYDZIEN U GINEKOLOGA I NIE ZAUWAZYL INFEKCJI :(KTORA MOZE PROWADZIC DO NIEDROZNOSCI JAJOWODOW.
WIEC MNIE CZEKA LECZENIE NARAZIE . ZA MIESIAC KOLEJNA WIZYTA .. A I MUSZE ODLOZYC GLUTEN I LAKTOZE
BEDE ZA WAS 3 MAC KCIUKI W MAJOWYM TESTOWANIU.
DZASTI , ANCYS.( NIBY MIOVARIAN POMAGA W W ZAJSCIU W CIAZE).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 15:00
❤❤❤. -
Cześć dziewczyny,przykro mi mia4444 ze jakas okropna infekcja Ci sie jeszcze wkradła, ale spokojnie, dasz rade i z tym !
U mnie nowy cykl ale nie wiem jak to bedzie z tymi staraniami ..
Ancyś i u mnie sie rozkręca, niestety .. mam ochote udusic mojego ! Nawet za to ze glosno oddycha, jednocześnie jestem zla i smutna, doszly jeszcze inne problemy i wszystko sie jakos sypie .. nie wiem czy płakać czy jednak nie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 21:31
-
szibszib wrote:Hej,
licze na Wasza pomoc
Ponizeej moj wykres. Kiedy moglam miec owulacje? Powinnam bardziej sugerowac sie sluzem i temperatura czy testem owu? W poprzednim cyklu test byl rowniez w 20dc pozytywny. -przy czym cykle mam 30-31 dniowe
https://ovufriend.pl/graph/b86722a3ed51833e02c1d0b46e7cebdd
Hej, wiesz co .. owulacja przypada na okolo 14 dzien od koncowego dnia miesiaczki, ja dodaje 2 dni przed tym 14 dniem i 2 dni po tym 14 dniu przynajmniej tak gdzies czytałam,testow owulacyjnych nigdy nie używałam ale sa podobno skutrczne, wiec czemu by nie ? Dopóki nie spróbujesz nie zobaczysz może one bardziej i łatwiej Ci pomoga. Bo szczerze ? Ja po sluzie bym nigdy sobie nie wyznaczyła a z temperaturą różnie bywa na przykład jakas choroba, infekcja a jak dla mnie to owulacje moglas miec okolo 11, wnioskuje po takim spadku temperatury i od razu na następny dzien byl wzrost i sie utrzymujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 22:49
-
dziewczyny.. na moj tescik jeszcze musze troche poczekac, najpierw trzeba sie wyleczyc a troche to potrwa , za miesiac bede wiedziec cos wiecej..
za was mocno bede 3 mac wy pierwsze, potem ja Dzasti problemami sie prosze nie przejmowac, wszystko jest do ogarniecia, nie stresuj sie kochana ..❤❤❤. -
Dzasti wrote:Cześć dziewczyny,przykro mi mia4444 ze jakas okropna infekcja Ci sie jeszcze wkradła, ale spokojnie, dasz rade i z tym !
U mnie nowy cykl ale nie wiem jak to bedzie z tymi staraniami ..
Ancyś i u mnie sie rozkręca, niestety .. mam ochote udusic mojego ! Nawet za to ze glosno oddycha, jednocześnie jestem zla i smutna, doszly jeszcze inne problemy i wszystko sie jakos sypie .. nie wiem czy płakać czy jednak nie ..mia4444 lubi tę wiadomość