czy mój wykres daje nadzieje na ciąże?
-
WIADOMOŚĆ
-
zAgatka lubi tę wiadomość
askabadaha89 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co sądzicie o moim wykresie i mega skoku tempki?
Serduchowaliśmy do końca w 10dc, w owulkę też ale z ewakuacją(w prawdzie 2 razy pod rząd ale nie sądze ,żeby brać to pod uwagę bo robilismy tak przez 8 lat wiele razy:P).
W nocy z 23/24 dc miałam duży stres i problemy ze snem także taki skok mógł byc też tym spowodowany, dodatkowo oblewały mnie poty i miałam uderzenia gorąca.
Teraz mam wielgasne i bolące cyce ,bardziej niz zwykle, duzo białego,kremowego śluzu ale pomieszanego z glutkami...szyjka bardzo twarda raz wyzej raz niżej.
Co sądzicie? Czy żołnierzyki mogły przetrwać aż 5 dni do owulacji? Czuję się dziwnie i sama nie wiem co myśleć
zAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Termin @ juz niedlugo także lada moment wszystko się wyjaśni . Jeszcze nie miałam takiej wysokiej tempki...ale wczesniej mierzylam innym termometrem no i może to być tez wina problemow ze snem...dzisiaj tez 5 razy pobudka moze jutro uda mi się wyspac i zanotować wiarygodną temperaturę , dzięki zAgatka
-
zobacz jaką ja miałam temperaturę jak zawaliłam spanie:) aż się jej wystraszyłam;) dlatego ja zignorowałam:D
ciężkie piersi to niestety często objaw zbliżającej się @.
statystycznie plemniki aż 5 dni nie przezywają, średnio podaję się 2-3 dni. w normalnych warunkach.
ale ja wierze w cuda:) więc jak najbardziej testuj niebawem:)Młoda lubi tę wiadomość
-
Robotka zawsze mam obolałe piersi przed @ ale teraz to mam balony jak nie wiem
Poza tym Ty masz swoją zwykłą temperaturę w pierwszej fazie duzo wyższą niż ja ,a co za tym idzie u Ciebie w fl 37 i wyżej to normalne ,u mnie najwięcej bywało 36,95...
nie no pewnie nic z tego nie będzie ,a jak jednak zafasolkowałam to będę w mega szoku i to faktycznie byłby cud :)oczywiście kazdej ze staraczek takiego życzę